Štikle koje su se prije dvije godine nametnule kao ozbiljnija konkurencija nedodirljivim Louboutinkama nose sada već prepoznatljiv potpis Charlotte Olympia. Mlada je to Londončanka koja je modelima štikli s potpeticom od 15 centimetara i povišenom platformom gazišta osvojila žene diljem svijeta


Potpetica visine 15 centimetara i 4 centimetra platforme gazišta opisuju plavi model koji je za šetnju New Yorkom i obavljanje poslovnih obaveza odabrala mlada pjevačica Taylor Swift.

Da je već na prvu riječ o brendu štikli, Charlotte Olympia odala je prepoznatljiva vrtoglava potpetica koju brojne dame biraju za crveni tepih. Samo najhrabrije za dnevnu šetnju, jer povišena na spomenute centimetre noga se nalazi na itekako zahtjevnom zadatku održavanja ravnoteže.

Štikle s potpisom Charlotte Olympia djelo su kreativnih ruku londonske 'it' cure Charlotte Olympije Dellal. Engleska dizajnerica porijeklom iz Brazila dizajnira kolekcije luksuzne obuće inspirirane glamurom 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća.

Da je visoki stupanj spretnosti potreban za šetnju u vrtoglavom modelu posve je bilo uočljivo na nizu koraka lijepe Taylor. Elegantan dojam strogo pripitog kompletića mini suknje visokog struka i majice tričetvrt rukava pomalo su pomrsili nespretni koraci u štiklama 'neboderkama'.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju