Osim omiljenih slastica, nezaboravnih druženja i božićnih tuluma blagdansko vrijeme donosi i vrijeme darivanja, a prevelik izbor i manjak vremena nam ponekad zadaje velike glavobolje.

 

  Galerija Pandora - Blistavi Božić Pandora - Blistavi Božić Pandora - Blistavi Božić +16 Pandora - Blistavi Božić

Kada biramo poklone za žene, poznato je da su one poprilično složena bića različitih želja i potreba. Upravo zbog toga odabir savršenog božićnog poklona može biti itekako kompliciran.

Dok jedni uživaju u potrazi za savršenim poklonom za majku, sestru ili najbolju prijateljicu, ipak postoje neki koji muku muče s inspiracijom i pomanjkanjem vremena. Za sve one kojima nedostaje ideja u nastavku donosimo vodič odličnih prijedloga s kojima sigurno neće pogriješiti.

Zahvalit ćete nam kasnije!

1. Mama

Osoba koja vam cijeli život pruža neizmjernu ljubav zaslužuje samo najbolje. Niti jedan poklon za majku neće moći izraziti dovoljnu zahvalu, no uvijek je bitno dati sve od sebe prilikom odabira.
Poklon koji bi barem djelomično mogao iskazati vašu ljubav trebao bi biti personaliziran i od srca. Potražite inspiraciju u njenom horoskopom znaku, organizirajte spa vikend ili joj poklonite kreativnu radionicu decoupagea ili shabby chica, gdje će joj znatiželjna i mašta pomoći u otkrivanju nekih novih znanja.

Pandora - Blistavi Božić Pandora - Blistavi Božić Foto: PR

Želite li igrati na sigurno, najbolje je odabrati komad nakita kao božićni poklon. Predlažemo PANDORA narukvice koje su atraktivne izgledom, a pritom ostaju kao trajna uspomena na dragocjene trenutke. Prilikom biranja poklona za najbitniju ženu u vašem životu, odaberite komplet nakita koji savršeno odgovara njenom stilu. Ako vaša mama ipak više voli naušnice, prstenje ili ogrlicePANDORA je opet dobar izbor.

2. Sestra

Svi koji imaju sestru znaju da imaju najbolju prijateljicu do kraja života. Sestre se najbolje poznaju, a tko god kaže da sestrinska ljubav nije posebna, nikada nije imao sestru. No, čime ju iznenaditi i dati joj do znanja koliko ju cijenite i volite?
Primjerice, ako znate da voli slatko i šoping, onda je izlet austrijskoj tvornici čokolade Zotter idealan poklon, a usput joj možete i praviti društvo.
Ako joj želite nešto što će pamtiti, ali i što će joj ostati, naš je prijedlog upravo onaj kojim ćemo pokazati privrženost i ljubav, a pritom ju podsjećati da je prava kraljica, barem u našim očima.

Dodajte kraljevski izgled njenim prstima kruna prstenom izrađenim od PANDORA Shine - nepatvorenog srebra s 18 karatnom pozlatom. Dolaze u zanosno pozlaćenoj , hit rumeno ružičastoj i elegantno srebrnoj, a njoj će, kao velikoj šopingoholičarki ići uz svaku kombinaciju.

Pandora - Blistavi Božić Pandora - Blistavi Božić Foto: Pandora

Ako vam je dosadilo svake godine darivati slične poklone, a imate viška kreativnosti i volje, najbolje bi bilo izraditi jednostavne, ali i originalne poklone koje ćete moći uraditi u kućnoj radinosti poput peelinga za tijelo s očaravajućim mirisom vanilije
Ili snježne kugle koja će joj idealno odogvarati uz kućni blagdanski dekor. 

3. Najbolja prijateljica

Kako godine prolaze, a mi smo sve zreliji i ozbiljniji, tako nam se i krug prijatelja počeo drastično smanjivati te cijenimo onu jednu osobu koja je uz sve te godine – ostala u blizini. Ako znate da je vaša prijateljica prava, čuvajte taj odnos i njegujte jer upravo odana i iskrena prijateljica uljepšava život na poseban način. Poklonite joj dar koji će učiniti da najbolje u njoj zablista.

Naš prijedlog je dobar highlighter, kao jedan od najpopularnijih makeup proizvoda ove godine. On služi za isticanje lica, a ako se vaša BFF voli mackati – ovaj poklon će ju oduševiti.

Želite li dodatno istaknuti njene najbolje karakteristike, i pokloniti joj nešto što će trajati poput vašeg prijateljstva, birajte usklađene naušnice PANDORA (koje možete nositi i vi, samo u drugoj boji).  Neka to budu vaše naušnice prijateljstva. Ili birajte privjeske sa simbolima koji su karakteristični baš za vaše prijateljstvo. Šta god da izaberete, znajte da je sve izrađen od najkvalitetnijeg srebra s motivima koji će biti nadahnuti prijateljskom ljubavi.

Pandora - Blistavi Božić Pandora - Blistavi Božić Foto: Pandora

Srebro se upotrebljava za izradu nakita još od davnih vremena kada se kovao u ukrase, a ni danas nije izašao iz mode. Ako vam nedostaje inspiracije za poklone, posjetite PANDORA dućane ili posjetite njihovu web stranicu kako biste dobili ideje oko pronalaska idealnog poklona, a učlanjenjem u PANDORA Club ostajete u toku sa novim kolekcijama i akcijama.

No, ako je vaša prijateljica jedna od onih koje obožavaju čitati, a kad god spomenete neku knjigu, ona ju je već odavno pročitala, iznenadite ju knjigama koje će svoju premijeru imati tijekom prosinca, što ih čini odličnim božićnim poklonom.


 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju