Kolinda Grabar-Kitarović za doček turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana koji je u posjetu Hrvatskoj odjenula je crno-bijelo haljinu sa zanimljivim detaljem na gornjem dijelu kreacije

CRNO-BIJELA HALJINA ZA KOLINDU GRABAR-KITAROVIĆ

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za prvi dan posjeta turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Hrvatskoj odabrala je crno-bijelu haljinu koja prati liniju tijela na koju je nosila crni bolero.

Kolinda Grabar Kitarović za susret s turskim predsjednikom Erdoganom izabrala je raskošniju haljinu, a Angelina Jolie minimalističko crno odijelo

Gornji bijeli dio haljina bio je istaknut zanimljivim crnim čipkastim detaljem koji je 'strogoj' haljini podario dašak raskošnosti. Uz haljinu dužine do koljena predsjednica je kombinirala crne najlonke i klasične crne salonke. Svoju plavu kosu predsjednica je stilizirala u ženstvene uvojke sa šiškama na stranu.


MINIMALIZAM ZA ANGELINU JOLIE

Hrvatska predsjednica s Erdoganom je, između ostalog, razgovarala o migrantskoj krizi jer je Turska, kao susjed Siriji, država prvog prihvata izbjeglica iz zemlje u kojoj se vodi rat. A o istoj temi Erdogan je lani razgovarao i s holivudskom glumicom, humanitarkom i UN-ovom ambasadoricom dobre volje Angelinom Jolie.

Više mi se sviđa stajling:

glasova:


Angelina i Erdogan sastali su se 20. lipnja 2015., na Svjetski dan izbjeglica, u Turskoj kako bi razgovarali o migrantskoj krizi, a tom prilikom Angelina je posjetila i izbjeglice iz Sirije i Iraka koje su od rata pobjegli u Tursku. Angelina Jolie za susret s turskim predsjednikom izabrala je minimalistički stajling, crne hlače i sako te crni top.

Za ovaj poslovni susret Angelinino lice bilo je uljepšano vrlo suptilnom šminkom, dok je kosu zalizala i svezala u rep.

Pogledajte i Kolindu Grabar-Kitarović u crno-bijeloj eleganciji na 5 načina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju