Stručnjaci tvrde kako neke naše fizičke osobine imaju snažnu poveznicu koja o nama može otkriti štošta. U tu skupinu spadaju i muške obrve, ukras na licu koji, navodno, skriva puno više od muževnih dlačica

Debele i uglate
Energičan muškarac koji ima veliko srce. Darežljiv i brižan te će uvijek stati iza svojih uvjerenja. Privatnost, kao i osijećaje voli zadržati za sebe. Ima vrlo snažnu seksualnu energiju.

Debele i ravne
Riječ je o muškarcima od povjerenja koji je jak na riječima. Voli moć i uživa u svom uspjehu koji ovakvim osobama ne manjka. Mana im je tvrdoglavost koja, uz odgovarajući 'alat' može lako biti ublažena. Brižni su i zavodljivi.

Debele i zaobljene
Uporni i moćni muškarci koji vole biti u pravu. Rođeni su vođe, ali njihova suprotna osobina je darežljivost i dobrota. Najčešće vrlo duhovne osobe. Vole istraživati i učiti, a prema ženama su ponekad rezervirani.

Tanke i zaobljene
Ovaj oblik opisuje sanjare i boeme koji vjeruju da je sve moguće. Vole obitelj i djecu i vrlo su osjećajni i brižni. Teško se zaljubljuvu, ali kada zavole, vole cijelim srcem. Mala mana im je brzopletost.

Tanke i uglate
Riječ je o vrlo osječajnim muškarcima. Vrijedni su i radišni, ali ponekad i neodlučni što im može predstavljati problem. Žene ih smatraju zavodljivima i privlačnima te su zavodnici u pravom smislu riječi. Bez obzira na izgled vjerni su i odani partneri.

Tanke i ravne
Riječ je o vrlo osjećajnim muškarcim. Brižni su i pažljivi te obitelj uvijek stavljaju na prvo mjesto. Savršeni partneri i nježni ljubavnici. Ponekad mogu biti neodlučni i nesigurni u čemu će uvijek potražiti pomoć partnerice ili druge bliske osobe.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju