Mnogi modni trendovi izazivaju oprečna mišljenja, pa dok ih jedne žene obožavaju, druge ih baš jako ne vole. No ukusi su različiti i dobro da je tako! A jedan od trendova koji je podijelio nježniji spol sigurno su tenisice s povišenom petom

Galerija Zagrebački street style u tenisicama koje 'odbijaju' izaći iz mode Zagrebački street style u tenisicama koje 'odbijaju' izaći iz mode - 3 Zagrebački street style u tenisicama koje 'odbijaju' izaći iz mode - 6 +4 Zagrebački street style u tenisicama koje 'odbijaju' izaći iz mode Kada su se prije nekoliko godina pojavile na modnoj sceni, tenisicama s povišenom petom mnogi nisu prognozirali daleku budućnost. Smatrali su da će popularnost tih tenisica s efektom štikli biti kratkoga vijeka te da će ostati zapamćene samo kao hit jedne sezone.

Tenisice s povišenom petom i dalje su omiljeni street style izbor mnogih djevojaka i žena koje viđamo na našim ulicama

No sudeći po street style kombinacijama koje svakodnevno viđamo na našim ulicama, tenisice s povišenom petom itekako se još nose i ne namjeravaju se tako skoro povući iz mode. Dokazuje to i atraktivna brineta iz centra Zagreba koja je trendi tenisice s kopčanjem na čičak kombinirala uz sivo-plave skinny traperice, smeđu bundicu i bijeli top sa zvonolikim rukavima.

Od modnih dodataka izabrala je bijelo-bež torbicu sa zlatnim lancem, zlatni sat, crne narukvice ukrašene srebrnim detaljima i sunčane naočale sa zlatnim okvirom. Istaknuo se na ovoj ljepotici i ružičasti ruž i lak za nokte žarke boje.

Tenisice s povišenom petom koje noge vizualno čine dužima te daju osjećaj ženstvenosti nose i druge djevojke i žene koje su prošetale Zagrebom, a njihove street style kombinacije razgledajte u fotogaleriji. Pogledajte i 5 ljepotica iz Zagreba u trik tenisicama koje su podijelile žene na Facebooku.
Zagrebački street style u tenisicama koje 'odbijaju' izaći iz mode - 3 Street style ljepotica iz centra Zagreba u tenisicama s povišenom petom (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju