Koliko god se moda iz 1980-ih godina nekima činila luckasta i kičasta, ona je nepresušna inspiracija suvremenih modnih trendova. A jedan od kultnih modnih komada iz nezaboravnih osamdesetih koji je opet vrlo popularan su lasteksice, traperice koje oponašaju tajice

Traperice lasteksice, uske poput tajica, bile su vrlo popularne u drugoj polovici 1980-ih i prvoj polovici 1990-ih. Trend se vratio te su trgovine pune ovih najužih traperica s elastinom koje danas nose naziv super skinny traperice.

A svoj par 'super mršavih' traperica izabrala je i zgodna brineta koja je u njima prošetala zagrebačkim Cvjetnim trgom. Uz svijetlo plave traperice koje su maksimalno istaknula njene vitke, pravilno građene noge nosila je špagerice platforme sa šarenim uzorkom i bijelu majicu. Svoju atraktivnu street style kombinaciju upotpunila je s velikom plavom torbom i 'policijskim' sunčanim naočalama.

Nadahnuti odličnim stajlingom smeđokose ljepotice iz centra Zagreba, prošetali smo trgovinama u potrazi za super skinny trapericama, a ponudu pogledajte u foto galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju