Kratke haljine, hlačice i suknje najpoželjniji su odjevni komadi ljeti, a slatku ljetnu suknjicu za svoj street style odabrala je i atraktivna plavuša iz Šibenika. Odlučila se za boju suknje koja najbolje 'odolijeva' vrućinama

Zgodna plavuša iz Šibenika privlačila je pažnju svojom street style kombinacijom kao stvorenom za temperaturu od 30 stupnjeva Celzijevih koliko je u srijedu grijalo Šibenik.

Slatku mini suknju na volane i trakom na crno bijele vodoravne pruge u predjelu struka kombinirala je uz majicu boje breskve s bogatom aplikacijom u predjelu ovratnika. Bijelom suknjicom dodatno je naglasila preplanuli ten, ali bijela je mudar izbor i zato jer najmanje privlači sunce.

Lepršava suknjica izuzetno laska lijepo građenim nogama ove zgodnice kojima ne treba ni 'pomoć' štikli.

Lepršava suknjica izuzetno laska lijepo građenim nogama ove zgodnice kojima ne treba ni 'pomoć' štikli. Za šetnju gradom atraktivna dama obula je udobne niske gladijatorice, a boju gladijatorica, na kojima ima i boje breskve i svjetlo tirkizne, uskladila je s bojom majice, ali i s lakom za nokte svijetlo tirkizne boje koja je ovoga ljeta apsolutni hit.

Od modnih detalja zvijezda šibenske street style priče izabrala je plavozelenu torbu prošaranu bijelim detaljima i sunčane naočale s bijelim okvirima.

Obišli smo trgovine i po uzoru na šibensku ljepoticu pronašli kratke suknje s volanima, a što se nudi pogledajte u foto galeriji.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju