U zadnjem smo danu kolovoza, a iako kalendarski ljeto neće biti gotovo još neko vrijeme, sve više smo mislima u jeseni.

Galerija Street style izdanja iz centra Zagreba - 4 Street style izdanja iz centra Zagreba - 3 Street style izdanja iz centra Zagreba - 2 +1 Haljina iz H&M trenutno je na sniženju

Ljubitelji ljeta već sad jedva čekaju iduću godinu, a od ljeta 2022. pozdravljamo se, između ostalog, i sjajnim ljetnim kombinacijama koje još uvijek dominiraju gradskim ulicama.

Mjesto na kojem je uvijek moguće uživati u pogledu na odlična street style izdanja je centar Zagreba. Upravo tamo fotograf je u šetnji uhvatio dvije dobro raspoložene djevojke u kombinacijama zbog kojih će nam ljeto posebno nedostajati.

Prva od njih za šetnju glavnim zagrebačkim trgom odjenula je haljinu midi dužine ukrašenou popularnim cvjetnim uzorkom. Plavo-bijela haljina kratkih rukava u gornjem dijelu prati liniju tijela, dok se donji dio blago širi.

Radi se o haljini brenda H&M koja je trenutno na sniženju i prodaje se po cijeni od 17 eura (127,70 kuna). Ima kratke puf rukave s volanima na rubovima koji se mogu nositi na ramenima ili spušteni.

H&M haljina Haljina iz H&M trenutno je na sniženju (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Djevojka je haljinu uparila s natikačama ravnih potplata s dva deblja remena na gornjem dijelu, a na ramenu je nosila ružičastu torbicu.

Street style kombinacije Od Dubrovnika do Zagreba: 12 kombinacija koje ste najviše komentirali ovog ljeta

Street style kombinacija lijepe Lore Ljepotica sa zagrebačke špice u suknji zbog koje bi vas mnoge žene zaustavile na cesti

Djevojka koja joj je pravila društvo nosila je komplet sastavljen od kratko rezanog topa kratkih rukava i kratkih hlača, također ukrašen sitnim cvjetovima.

Preko ramena je nosila crnu torbicu, a njezine također ravne natikače bile su crne boje.

Najljepši dodatak ovim modnim kombinacijama bili su njihovi široki osmijesi.

Street style izdanja iz centra Zagreba - 3 Kombinacije zbog kojih će nam ljeto nedostajati (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju