Tajice su odjevni komad kojeg zbog svoje praktičnosti i svestranosti i udobnosti zbog visokog udjela elastina vole nositi mnoge žene. Zimi su posebno popularne kožnate tajice koje vole i brojne Zagrepčanke koje u ovom glam odjevnom komadu izgledaju zaista odlično

Kožnate tajice u 1980-ima proslavile su glam rock zvijezde, one su bile simbol buntovništva, slobode i, naravno, osiguravale su dozu seksepila.

Kožnate tajice vole nositi i brojne Zagrepčanke koje u ovom glam odjevnom komadu izgledaju zaista odlično

A danas kožnate tajice, jednako dobro kao i rock superzvijezde, nose Zagrepčanke koje smo usnimili u centru Zagrebu. Sedam dama koje smo izdvojili u foto galeriji dokaz su da uske kožnate hlače, koje zbog svog sjaja ostavljaju dojam kao da su mokre, uopće ne trebaju pomoć štikli da bi njihov street style izgled bio za čistu peticu.

Sve one su kožnate tajice kombinirale na nisku ili potpeticu srednje visine, a uz odgovarajuću obuću, modne detalje i ostale odjevne komade neke su besprijekorno isfurale elegantniji, a druge ležerniji stil.

U crnim kožnatim, udobnim tajicama zgodne Zagrepčanke istaknule su i noge te pokazale kako se nosi odjevni komad za kojim su ludjele rock zvijezde 1980-ih koje uvelike nadahnjuju i današnju modu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju