Osijek se još jednom pokazao kao grad s puno modno osviještenih dama koje znaju kako privući pažnju odličnim street style kombinacijama

Na posljednjem ovosezonskom Street Style Scoutingu Portanova Fashion Incubatora u Osijeku, prolaznici s najviše stila pozvani su na modne revije PFI-a. Među damama koje su dobile pozivnicu je i zgodna brineta koja nas je na prvu osvojila svojim urbanim, nosivim street style-om.

Osijek se još jednom pokazao kao grad s puno modno osviještenih dama koje znaju kako privući pažnju odličnim street style kombinacijama

Uske traperice niskog struka s ispranim efektom ova osječka slatkica kombinirala je uz crni pulover sa zlatnim detaljem oko ovratnika, a detalj iste boje našao se i na crnim, ravnim cipelama. Odličnu kombinaciju upotpunila je mladenačkim narukvicama, a dašak ženstvenosti dale su joj sunčane naočale mačkastog oblika. Konačan dojam? Ova 'legica' kao da je sišla iz nekog modnog kataloga!

Kakve street style kombinacije biraju i druge Osječanke, provjerite u foto galeriji.

Portanova Fashion Incubator održat će se u petak 30. rujna i subotu 1. listopada u TC Portanova u Osijeku, a na njemu će se doznati tko je osvajač laskave titule 'Najbolji mladi dizajner by Perwoll', dobitnik 10.000 kuna i pozivnice na BIPA Fashion.hr.

Pored mladih dizajnera, na Portanova Fashion Incubatoru će jubileje svojih karijera proslaviti i dva modnoj publici dobro poznata domaća imena – Rober Sever sprema retrospektivu 15 godina rada, a Sonja Lamut slavi pet godina od prvog nastupa na PFI-u i početka dizajnerske karijere.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju