Kaputi u boji devine dlake u sezoni jesen/zima bili su jedan od omiljenih odjevnih komada među ženama, ali i muškarcima. Da je tako, uvjerili smo se u centru Zagreba kojim su u kratkom vremenu prošetala četiri muškarca u ovom popularnom kaputu

Markantan crnokosi muškarac koji je prošao zagrebačkim Cvjetnim trgom osvojio nas je svojim klasičnim, a opet vrlo trendi street styleom. Crne traperice užeg kroja kombinirao je uz crne cipele i smeđi pulover, a zvijezda kombinacije definitivno je bio odličan kaput u boji devine dlake.

Markantan crnokosi muškarac koji je prošao zagrebačkim Cvjetnim trgom osvojio nas je svojim klasičnim, a opet vrlo trendi street styleom

Mnogim damama svidjet će se i njegova muževna brada koja ovom zgodnom muškarcu zaista dobro stoji.

Kaput u boji devine dlake svakako je hit sezone jesen/zima među zagrebačkim muškarcima jer u kratko vrijeme središtem Zagreba su čak četvorica prošla odjevena u ovaj poželjni modni komad.

Kako muški spol nosi kaput u boji devine dlake, pogledajte u fotogaleriji, a na istom mjestu izdvojili smo i dvojicu muškaraca koji ne nose takav kaput, ali njihov street style i pratnje sigurno zaslužuju pažnju. Pogledajte i muškarca s Cvjetnog trga zbog kojeg smo zaboravili i na modu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju