Kada bismo trebali izdvojiti jedan odjevni komad koji je ovoga proljeća najveći trend onda bi to bila žuta kožnata jakna koja je poharala Zagreb. Street stylerice iz centra metropole ne skidaju se iz ove svestrane jakne koja daje živost i svježinu svakoj modnoj kombinaciji

Dame koje prolaze centrom Zagreba i privlače pažnju svojim street style kombinacijama jednostavno obožavaju Zarinu žutu jaknicu od umjetne kože. Da je tako, uvjerite se iz fotografija u našoj foto galeriji u kojom smo skupili 6 dama koje nose ovaj 'must-have' odjevni komad.

'Zarina žuta jakna od umjetne kože proljetni je modni hit koji odjevnoj kombinaciji daje živost i svježinu'

Najveća čar ove jakne do struka je u tome što se može kombinirati na razno razne načine, a zahvaljujući veseloj, proljetnoj žutoj boji svakoj kombinaciji udahnut će živost i učiniti je upečatljivom.

Žuta Zarina jakna odlično pristaje uz bijelu haljinicu kako je obožava nositi vitka brineta s psićem. Za casual izgled nositi se može uz traperice i majicu, ili na uske hlače od umjetne kože koje će biti odličan izbor i za večernji izlazak. Za elegantniji stajling može se kombinirati uz crnu suknju šireg kroja i bijelu bluzu.

Inače, žuta boja simbolizira radost, sreću, energiju, intelekt, svježinu i optimizam pa svakako ovoga proljeća i ljeta garderobu obogatiti nekim žutim odjevnim komadom i život će odmah biti ljepši!

A kako lijepe dame iz centra Zagreba nose Zarinu žutu jaknu od umjetne kože pogledajte u foto galeriji. Inspirirajte se i njihovim odjevnim kombinacijama te pogledajte odjevne komade iz trgovina po uzoru na 6 obožavateljica najpopularnije jakne ovoga proljeća.

Pogledajte i Ingrid Antičević-Marinović i Evu Longoriu u istoj haljini iz Zare za 449 kuna.

Želite li još modne inspiracije za proljeće donosimo 7 modela bomber jakni od 200 do 1.400 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju