Preslatka plavuša golih ramena unijela je dašak veselja i razigranosti u 'srce' Zagreba svojom nježnom street style kombinacijom inspiriranom hipi stilom

Gola ramena apsolutni su hit ovoga proljeća i ljeta, ona svakoj odjevnoj kombinaciji daju ženstvenost, romantičnost i lepršavost, a zna to i medena plavuša iz centra Zagreba.

Blijedo ružičastu majicu golih ramena ukrašenu volanom vitka ljepotica kombinirala je uz hlače ležernog palazzo kroja

Osvojila nas je svojom street style kombinacijom nadahnutom hipi stilom, odnosno erom djece cvijeća koja je obilježila kraj 1960-ih i prvu polovicu 1970-ih godina.

Blijedo ružičastu majicu golih ramena ukrašenu volanom vitka ljepotica kombinirala je uz hlače ležernog palazzo kroja visokog struka. Uz njih je nosila cipele u skladu s promjenjivim vremenskim prilikama, svijetlo smeđe čizme na visoku petu.

Hipi predznak njene street style kombinacije istaknula je i srebrna trakica u glavi, dok je oči zaštitila velikim sunčanim naočalama s crnim okvirom i crno ljubičastim staklima. Neodoljivoj pojavi ove zgodnice iz centra Zagreba živost su dali i crveno nalakirani nokti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju