Ovih sunčanih i toplih dana centar Zagreba pun je dama čije su odjevne kombinacije pune veselih i živih boja, no jedna putena ljepotica odlučila se držati klasične crne čime se dodatno istaknula u masi

Ljepotica duge tamnosmeđe kose, od glave do pete u crnom, iz centra Zagreba privlačila je brojne poglede u odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njenu putenu, ženstvenu figuru.

Ispod širokih nogavica ove putene ljepotice izvirivale su cipele na platformu od pluta koje žene obožavaju nositi u proljeće i ljeti

Trendi crop top s gumbićima ukrašen čipkom kombinirala je uz hlače visokog struka i širokim nogavicama te crnom laganom vesticom na gumbe. Ispod širokih nogavica izvirivale su cipele na platformu od pluta koje žene obožavaju nositi u proljeće i ljeti. Od modnih dodataka istaknula se crna ogrlica koja 'ljubi' vrat, popularni 'choker', povratnički trend iz 1990-ih.

Na lijepom licu senzualne dame iz centra Zagreba posebno su se istaknule pune, putene usnice. Pojava ove tamnokose dame podsjetila nas je na orijentalne ljepotice koje su uvijek obavijene zavodljivom mistikom. I baš se, među mnogim šarenim odjevnim kombinacijama, super istaknula od glave do pete u klasičnoj crni.

Njeno tijelo u obliku pješčanog sata podsjetilo nas je na kipove mitskih božica kakve su klesali kipari i koji su žene uvijek prikazivali kao bića raskošnih oblina. Pogledajte i najženstveniju figuru zagrebačke špice kakvu bi poželjele i mitske boginje.

U foto galeriji pogledajte još jednu ljepoticu iz Zagreba koja slavi ženske obline.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju