Zgodna brineta prošetala je koprivničkom špicom u društvu jednako zgodne prijateljice. Lijepu figuru istaknula je minicom i trendi čizmama iznad koljena

Kakav se street style nosi na subotnjoj špici u Koprivnici, pokazale su dvije prijateljice čije su pojave itekako privukle pažnju mnoštva koje je uživalo u sunčanom danu ispijajući kavu i družeći se na toplom jesenskom vremenu.

Kakav se street style nosi na subotnjoj špici u Koprivnici, pokazale su dvije prijateljice čije su pojave itekako privukle pažnju mnoštva

Brineta duge kose nosila je sivu minicu uz bijelu majicu i crnu kožnatu jaknu, a posebna efekt njenom street style izboru dale su opake čizme iznad koljena u kojima noge izgledaju kao na pisti. Monokromnu kombinaciju razbudila je torbom žive crvene boje.

Druga zgodna špicerica izgledala je wow u crnim uskim hlačicama do iznad koljena te visokim crnim čizmama. Gore je nosila svijetloplavu košulju i strukiranu kožnatu jaknu. Njen modni dodatak bila je torba na široke crno-bijele pruge.

U foto galeriji pogledajte i zgodne dame iz Zagreba koje vole nositi minice i visoke čizme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju