Hrvatice ne zaostaju za svjetskim modnim trendovima. To je dokazala i jedna brineta sa zagrebačke špice koja je tijekom šetnje centrom grada nosila omiljeni modni dodatak brojnih svjetskih zvijezda

Špicerica koju je naš fotograf snimio u 'epicentru' zagrebačke špice, Bogovićevoj ulici, svojim primjerom pokazala je kako se dobro odabranim modnim dodacima naoko jednostavna kombinacija u sekundi pretvara u upečatljivo izdanje koje neće proći neprimijećeno.

Umjesto klasičnih hlača zgodna brineta nosila je sive tajice od čvršćeg materijala koje simuliraju hlače, a mnoge žene ih bespotrebno izbjegavaju jer misle da će tako otkriti sve njihove nesavršenosti. Spojila ih je s bijelom majicom i kožnatom jaknom.

Svojim prirodno dugim i vitkim nogama podarila je dodatne centimetre zahvaljujući 'nude' lakiranim štiklama s crvenim potplatom koji je karakterističan za sve cipele dizajnera Christiana Louboutina.

Glavna zvijezda ove kombinacija bila je crna torba modne kuće Givenchy pod nazivom 'Antigona', omiljeni modni dodatak brojnih slavnih dama koje naprosto obožavaju ovu torbu i nose je u svim prigodama. Ovaj model dolazi u nekoliko različitih veličina i boja, ali one preferiraju klasičnu crnu, baš kao i naša današnja street style zvijezda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju