Ništa ne može ‘razveseliti’ ljetne odjevne kombinacije poput raznobojnog cvjetnog uzorka koji će svako izdanje odmah lansirati u centar pažnje

Tia Jurčić, kći hrvatskog ekonomskog stručnjaka, profesora i političara Ljube Jurčića, na zagrebačkoj špici nikada ne prolazi neprimijećeno zahvaljujući zanimljivim odjevnim kombinacijama, a svojim novim izdanjem šarmirala je i našeg fotografa.

Prošetala je Trgom Petra Preradovića, u žargonu zvanim Cvjetni trg, a bila je odjevena u komplet izrazito dominantnog uzorka koji se savršeno uklopio u ‘mjesto radnje’.

Raskošni cvjetni uzorak obojio je živopisni zagrebački trg dodatnom dozom ljetnog šarenila i zahvaljujući njemu se lijepa brineta isticala u gradskoj vrevi. Komplet je kombinirala s ‘nude’ sandalama vrtoglavo visokih potpetica.

Od modnih dodataka odabrala je nekoliko upečatljivih komada: sunčane naočale avijatorice, masivne okrugle naušnice, narukvice i ‘statement’ prsten. Plavu boju laka za nokte uskladila je s uzorkom na odjeći, a ovo besprijekorno ljetno izdanje zaokružila je popularnom ljetnom frizurom – razbarušenim valovima.

Pogledajte kako i druge dame sa zagrebačke špice nose cvjetni uzorak.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju