U središtu glavnog grada Hrvatske uvijek pronalazimo odličnu street style inspiraciju, a među mnoštvom prolaznika istaknula se zgodna plavokosa djevojka u "lukavim" hlačama koje vizualno sužavaju figuru

Galerija Street style plavuše iz Zagreba u \'lukavim\' hlačama - 1 Street style plavuše iz Zagreba u \'lukavim\' hlačama - 2 Street style plavuše iz Zagreba u \'lukavim\' hlačama - 3 +2 H&M, 300 kn Nekoć smo crtu sa strane mogli vidjeti samo na trenirkama, ali već nekoliko sezona ona se nalazi na raznim modelima hlača za svaki dan, pa čak i na onim finijim krojevima. Osim što su takve hlače estetski privlačne te izgledaju vrlo moderno, crta nije tu samo da bi bila ugodna oku. Naime, crta sa strane i vizualno sužava figuru, zbog čega ih žene vole imati u svojoj garderobi.

Hlače s crtom sa strane vizualno sužavaju figuru zbog čega ih žene vole imati u svojoj garderobi, a nosi ih i zagrebačka street style ljepotica iz naše priče

Ove "lukave" hlače s trikom za stanjivanje za svoj street style izabrala je i zgodna djevojka koja je prošetala centrom Zagreba. Crne hlače s bijelom crtom sa strane kombinirala je uz crne gležnjače od brušene kože i trendi bundicu bež i smeđe boje.

Uz bundicu, dozu glamura mladenačkom street styleu plavokose ljepotice dale su i viseće zlatne naušnice ukrašene biserom te sunčane naočale mačkastog okvira, dok je plavi lak na noktima unio razigranost u njen stajling.

Nadahnuti modnim izborom zagrebačke plavuše pronašli smo tri komada s kojima možete složiti sličan stajling. U fotogaleriji pogledajte još jednu mladu damu iz Zagreba koja je za svoj street style izabrala ove "pametne" hlače.
Street style plavuše iz Zagreba u \'lukavim\' hlačama - 2 Street style plavuše iz centra Zagreba u 'pametnim' hlačama (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju