Suknja olovka kroja nalazi se u brojnim ženskim ormarima. Riječ je o iznimno fleksibilnom komadu koji se može nositi u različitim situacijama.

Galerija Suknje olovka kroja nikad ne izlaze iz mode Reserved suknja, 17,99 eura H&M suknja, 29,99 eura +7 Sinsay suknja, 4,99 eura

Suknja olovka kroja nezaobilazan je dio ženskog poslovnog odijela – sjajno se sparuje uz bluze i sakoe, cipele ravnog đona, ali i sa štiklama. Može se lijepo iskombinirati za ležeran odlazak na kavu te za večernji izlazak.

Suknja olovka kroja je uzak model suknje koji obično doseže od koljena, ili malo ispod njega. Ime je dobila zbog dugog uskog kroja koji podsjeća na olovku. Često je ukrašena s prorezom kako bi olakšala kretanje.

Mango suknja, 39,99 eura Mango suknja, 39,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Najpopularnije su suknje olovka kroja u crnoj ili tamnoplavoj boji, no u posljednje vrijeme nose se i modeli u jarkim nijansama – od kobaltno plave do jarko zelene. Neke od njih ukrašene su uzorcima poput prugica ili cvjetova.

10 modela košulja za posao koje ćemo nositi ovog proljeća Bijela košulja uvijek je poželjan komad u poslovnim kombinacijama Sinsay košulja, 10,99 eura Zara košulja, 29,95 eura +7 s.Oliver košulja, 29,99 eura

15 udobnih i elegantnih hlača u kojima noge izgledaju posebno dobro Crne hlače su komad koji ne skuplja prašinu na dnu ormara Bershka, 25,99 eura s.Oliver, 59,99 eura +12 Pull&Bear, 22,99 eura

Najudobniji model pencil suknje je onaj napravljen od rastezljivih materijala i na gumicu. Baš takve modele potražili smo u hrvatskim trgovinama i na webshopovima po cijeni od 5 do 39 eura. Vidjeti ih možete u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Reserved suknja, 17,99 eura Reserved suknja, 17,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju