Super Ljilja je neodoljivi praščić koja živi životom prilično netipičnim za njenu vrstu. Ova ružičasta slatkica u životu uživa punim plućima i to zahvaljujući skrbi udruge Pobjede, odnosno osječkog Azila za pse gdje živi. Neodoljiva Super Ljilja na svojoj stranici na Facebooku već je skupila preko 2.700 obožavatelja, a sigurno će ih biti još više nakon što pogledaju video u kojem je prikazano kako ovaj praščić navečer ide spavati

Praščić Super Ljilja štićenica je udruge Pobjede, odnosno osječkog Azila za pse gdje je stigla nakon što je pronađena u kanalu u jednom slavonskom selu. Imala je teški prolaps crijeva, no zahvaljujući dobrim ljudima sada je dobroga zdravlja. Prošla je već 2 operacije od kojih se dobro oporavlja, raste i sve češće se smiješi, kažu iz osječkog azila.

'Udruga Pobjede u programu ima i promicanje prava svih životinja i jedan od osnovnih ciljeva (osim brige za pse u Azilu) jest i promicanje veganstva.

Ne možemo zamisliti slađu zagovornicu prava životinja od Super Ljilje koja će vam, nadamo se, preokrenuti misli, osjećaje i život naopačke. Nadamo se kako će vas upravo Super Ljilja potjerati u razmišljanja o osjećajima i potrebama svinja pa onda i svih drugih životinja.

Ne zaboravite da svi trebamo biti promjena koju želimo vidjeti u svijetu. Super Ljilja i mi sanjamo neki pravedniji i ljepši svijet, pa što nam ga ne biste pomogli izgraditi?'
, poručuju iz udruge Pobjeda.


Super Ljilja ima i svoju Facebooku stranicu na kojoj njeni štićenici objavljuju fotografije ove neodoljive njuškice, a objavili su i video od 28 sekundi koji prikazuje kako Super Ljilja navečer odlazi na spavanje. Praščić ima svoj krevetić, a najviše se voli zavući ispod popluna i tako snivati da sve njene seke i brace spavaju na toplom i u miru.

 

ovako ja idem spavati :)(dok ovako, sigurno, ne spavaju moje seke i brace.. :( )

Posted by Super Ljilja on 16. siječnja 2016

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju