Tajice već nekoliko sezona visoko modno kotiraju i drže primat među hit sezonskim komadima. Bez obzira bilo hladno ili toplo vrijeme žene ih vješto kombiniraju uz omiljene komade, a odličan su odabir za vježbanje, a jednako uspješno se mogu nositi i kada treba izgledati elegantno



Tajice su omiljeni komad mnogih ženskih ormara, bilo da se radi o klasičnim crnim modelima, ili malo otkačenijim sa šarenim printom, do sportskih modela do ispod koljena ili pak trendi s aplikacijama čipke i kože.

Udoban komad koji ljubi bedra vole i poznate dame poput Heidi Klum, Kelly Brook, Rihanne. Odlično odijeva i kada idemo na kavu, špicu, parkić ili teretanu. Eva Longoria odlično će ih nositi na štikle, Kelly Brook na gležnjače, Rihanna na rezane topiće.
 
Kad su tajice u pitanju nema posebnih pravila. Obožavaju ih mršavice, žene s oblinama, džepne Venere i vitke manekenke. Tajice su zahvalan modni odabir jer mogu biti u službi najlonki, komad sam za sebe, a možete ih nositi na damski, rokerski i seksi način. 

Kako ih nose poznate dame pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju