Bojana Gregorić Vejzović svakim novim modnim izdanjem potvrdi titulu jedne od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj. Glumica gradskog dramskog kazališta Gavella izgradila je prepoznatljivi modni stil pun damske profinjenosti, ali i ležerne elegancije te vješto kombinira modne komade i boje.

Još jednu modnu kombinaciju bez greške Bojana Gregorić Vejzović pokazala je na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu. Glumica je pozirala na ulici u Zagrebu, ispred starinskih zelenih vrata koja su se pokazala kao savršena pozadina za fotografiju.

You can say that I have a thing for lovely doors. These are of the bank office... But that is not the reason, napisala je Bojana uz fotografiju za koju je prelijepa glumica odabrala ženstvenu kombinaciju koja joj besprijekorno pristaje. Bojana nosi predivnu midi haljinu u zelenoj nijansi s efektnim dezenom, dubljeg V izreza i s laganim naborima. U dizajnu haljine ističu se i zvonoliki rukavi, a kroj je takav da pristaje i vitkijim i putenijim ženskim figurama.

Haljinu je spojila s čizmama bež nijanse od brušene kože i s visokom potpeticom, ukrašene "izrezbarenim" detaljima koji čizme čine još posebnijima i ljepšima te daju malo vintage stila. Neizostavna je bila i torba, a Bojanin odabir bila je bijela torbica efektnog oblika tetrapaka i s privjeskom u obliku resa domaćeg brenda malaGbag čije modele glumica vrlo često nosi.

Bojana Gregorić Vejzović: Kratka haljina za nezaboravno izdanje na vjenčanju prije 14 godina Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 4 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 3 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 2 +7 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 5

Bojana Gregorić Vejzović: Najsenzualniji model haljine koji žene ne prestaju obožavati Bojana Gregorić Vejzović Deichmann, 229 kn Zara, 399,90 kn +2 Tamaris (Mass), 399 kn

Obožavateljima i pratiteljima na Instagramu već i ponestaje riječi s kojima bi opisali Bojanu Gregorić Vejzović, što potvrđuje i komentar uz fotografiju.

Što da komentiram, ne znam, svaka riječ je preslaba da te opiše, Bojana. Ti si jednostavna lijepa, nasmijana, prirodna i svoja, napisala je jedna pratiteljica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju