L'Occitane predstavlja dva nova proizvoda za pripremu, čišćenje i matiranje mješovite kože u liniji 'Pivoine Pure'

Cvjetanje božura doista je predivan prizor. Nježne i baršunaste latice tek cvjetanjem razotkrivaju jedinstvenu ljepotu ovog očaravajućeg cvijeta s tisuću latica. Kolekcija sadrži božur iz pokrajine Drôme s juga Francuske.

Uljepšavajući ekstrakt božura i adstrigentni ekstrakt limuna, obogaćeni i drugim aktivnim sastojcima zaslužni su za potpuno čistu i matiranu kožu kojoj vraćaju zdravi sjaj

Stručnjaci iz L’Occitaneovog laboratorija usavršili su 'Pivoine Pure' – kompleks 'Svježina božura' koji kombinira iznimna svojstva ekstrakta božura iz regije Drôme te adstrigentna i pročišćavajuća svojstva ekstrakta sredozemnog limuna, kako bi udovoljili specifičnim potrebama mješovite kože.

Uljepšavajući ekstrakt božura i adstrigentni ekstrakt limuna, obogaćeni i drugim aktivnim sastojcima zaslužni su za potpuno čistu i matiranu kožu kojoj vraćaju zdravi sjaj. Cink ima pročišćavajuće djelovanje, rižin puder matira, a glicerin dubinski hidratizira.

Lagana i osvježavajuća pjena čisti lice i uklanja nečistoće s kože. Obogaćena uljepšavajućim ekstraktom božura te ekstraktom limuna i njegovim pročišćavajućim svojstvima, pruža koži osjećaj izuzetne čistoće. Pore su očišćene, višak sebuma je uklonjen, a put svježa i blistava (152,60 kn).

Lagani lagani fluid matira kožu i čini je ljepšom iz dana u dan. Koža je trenutno hidratizirana, meka i ugodna na dodir. Put je čista i matirana, reduciran je višak sebuma, a pore su manje vidljive. Primjereno za mješovitu i masnu kožu. Nakon nanošenja vaše lice je svježe i blistavo tijekom cijelog dana (285,10 kn).
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju