Kada bi vas netko upitao koji je to klasični odjevni komad među najpopularnijim u ženskim street style kombinacijama s četiri najveća tjedna mode, što biste odgovorili? Mnogi bi instinktivno prvo pomislili na haljine ili suknje.

Galerija T-shirt u street style kombinacijama - 1 T-shirt u street style kombinacijama - 2 T-shirt u street style kombinacijama - 3 +16 T-shirt u street style kombinacijama - 4

Međutim, kada pažljivije promotrite izdanja modnih influenserica, primijetit ćete jedan vrlo jednostavan komad, ultimativni ležerni klasik koji se tako dobro spaja i s elegantnijim odjevnim predmetima.

T-shirt u street style kombinacijama - 11 T-shirt je postao omiljen komad modnih trendseterica (Foto: Profimedia/Shutterstock)

To je obična majica kratkih rukava. Dobar stari T-shirt nekad je bio rezerviran isključivo za kombinacije sportske prirode ili ležerna izdanja s trapericama, a onda su ga trendseterice pretvorile u komad koji se može nositi uz baš sve.

30 zagrebačkih street style izdanja u kojima vladaju traperice Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 1 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 4 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 10 +23 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 7

S njime su zamijenile klasične bluze i košulje pa je tako T-shirt postao savršen par i glamuroznim suknjama i elegantnim odijelima. Odavno nije ništa neobično vidjeti običnu majicu kratkih rukava ispod haljine ili u kombinaciji sa šljokičastim štiklama.

T-shirt u street style kombinacijama - 13 T-shirt u street style izdanju (Foto: Profimedia/Shutterstock)

T-shirt je jednostavno postao nezaobilazan dio našeg ormara koji se uz malo domišljatosti može uvrstiti čak i u elegantnija izdanja, pogotovo ako ih nadogradimo efektnim nakitom poput, primjerice, statement ogrlice ili dugačkih lančića.

T-shirt u street style kombinacijama - 2 T-shirt u kombinaciji s haljinom (Foto: Profimedia/Shutterstock)

U svakom slučaju, T-shirt je uvijek in, a kako ga kombiniraju posjetiteljice tjedana mode, provjerite u našoj galeriji.

T-shirt u street style kombinacijama - 10 T-shirt u street style izdanju (Foto: Profimedia/Shutterstock)

Modna inspiracija: 30 zagrebačkih street style izdanja stvorenih za posao Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 2 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 3 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 4 +23 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju