Halle Berry izgleda fantastično u bikiniju što je dokazala i fotografijom na svojem Instagram profilu. Glumica stara 50 godina zahvaljuje fit figuru redovitom vježbanju te uravnoteženoj prehrani


Halle Berry
podijelila je na svojem Instagramu fotografiju u crnom bikiniju, koja je u pola dana prikupila više od 36 tisuća lajkova, kao i brojne komplimente za besprijekorni izgled 50 godina stare glumice.

 

A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on


Zgodna Halle već se dugi niz godina drži 25-minutnog vježbačkog režima koje je kreirao celebrity trener Harley Pasternak. On obuhvaća petominutne povezane setove vježbi za zagrijavanje, gornji dio tijela, donji dio tijela, srednji dio tijela (core) te onaj za opuštanje.

 

A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on

Oscarovka ovako vježba pet puta tjedno. Uz to se bavi kickboxingom, što je odličan sport za učvršćivanje mišića cijelog tijela, kao i sagorijevanje kalorija. Povrh svega, velika je ljubiteljica penjanja, bez obzira uspinje li se na brdo ili stubištem do svojeg doma.

 

A video posted by Halle Berry (@halleberry) on

S obzirom da ima dijabetes tipa 2, jede hranu s niskim glikemijskim indeksom koja je podijeljena u pet malih obroka tijekom dana. Njena prehrana bogata je bjelančevinama te organski uzgojenim povrćem.

 

A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on

'Naučila sam da se ugljikohidrati brzo pretvaraju u šećer, pa sam iz svoje prehrane izbacila kruh i procesiranu hranu. Tu i tamo dozvolim si čašu crvenog vina – to je moje grješno zadovoljstvo. Ako nešto popijem, potrudim se da ostatak mojih obroka bude zdrav. Uz to pijem mnogo vode,' priznala je glumica za L.A. Times.

 

A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on

Mnogi tvrde da je Halleina opuštenost ključna za njezin odličan izgled, o čemu će glumica reći: 'Nemojte se shvaćati preozbiljno. Smijte se šalama na svoj račun i nađite način da se nasmijete svim preprekama koje će se neizbježno naći pred vama.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju