Slavni holivudski glumac Johnny Depp jučer je privatnim avionom doputovao u Osijek, a vijest o njegovom dolasku proširila se Hrvatskom brzinom munje. Razlog njegovog dolaska još više je zaintrigirao javnost

Strani mediji dugo su 'šuškali' o bračnoj krizi Johnnyja Deppa i Amber Heard, a ova nagađanja jučer je potvrdio glasnogovornik slavnog glumca koji je objavio da se par u tajnosti razveo prije nekoliko mjeseci.

Ova vijest poklopila se s Johnnyjevim neočekivanim dolaskom u Hrvatsku, a razlog dolaska još je nevjerojatniji. Naime, glumac je u vezi s 30-godišnjom Tanjom Mikulić, slastičarkom iz Osijeka

 

A photo posted by Tanja Mikulic (@tanja.mikulic) on

Johnny i Tanja upoznali su se krajem veljače na zabavi Vanity Faira koja se tradicionalno održava nakon dodjele Oscara. Mlada hrvatska slastičarka zanat je učila u cijenjenoj pariškoj kulinarskoj školi 'Le Cordon Bleu' i postala je dio oskarovskog gastro tima zahvaljujući pozivu chefa Wolfganga Pucka koji je njezine slastice probao i zavolio tijekom jednog posjeta školi.

Slastičarskom umijeću plavokose ljepotice ni Johnny nije mogao odoljeti, a izgleda da je sudbina uistinu željela spojiti ovaj par. Naime, Tanja je nedavno u Osijeku otvorila slastičarnicu 'Čokolada', a inspiraciju za naziv pronašla je u svom omiljenom filmu – 'Chocolat', u kojem glumac tumači glavnu ulogu.

 

A photo posted by Tanja Mikulic (@tanja.mikulic) on

Johnny je jučer u popodnevnim satima privatnim avionom sletio u Zračnu luku Osijek, a tamo ga je dočekala njegova Tanja. Ovako velika zvijezda ne dolazi u Slavoniju svaki dan pa se vijest o njegovom dolasku brzo proširila.

Glumac je prvo otišao u rodnu kuću svoje nove djevojke gdje se upoznao s njezinim roditeljima koji vezu svoje kćeri nisu željeli komentirati, ali znatiželjni susjedi ipak su se raspričali za lokalne medije.

Mi stariji vam ne znamo tko je on, ali mlađarija se uskomešala pa smo shvatili da je netko važan. Na prvu je bio malo čudan, došao je u nekakvim poderanim hlačama i do nosa zamotan u marame. Živnuo je kad smo ga ponudili s kulenom i našom domaćom šljivovicom. Vidi se da voli pojesti i popiti, bit će to pravi slavonski zet, našalio se Goran Šoštarić (63), prvi susjed Mikulićevih.

Nakon upoznavanja s obitelji i prijateljima Johnny i Tanja u pratnji tjelohranitelja otišli su u obilazak grada, a Johnny je snimljen prilikom kupovine cvijeća za svoju dragu. Poklonio joj je buket ruža i zatim je odveo u poznati osječki restoran koji je bio zatvoren za javnost kako bi par večerao u intimnoj atmosferi.

Tanja za medije nije željela davati izjave o svojoj vezi s jednim od najpoželjnijih holivudskih glumaca, ali sudeći po objavama na njezinom Instagram profilu – ljubav cvjeta. Moj omiljeni pirat, jedva čekam da zaplovimo Dravom, napisala je uz Johnnyjevu fotografiju.

 

A photo posted by Tanja Mikulic (@tanja.mikulic) on


U želji da potvrdimo istinitost ove priče kontaktirali smo glasnogovornika slavnog glumca koji se o svemu očitovao u kratkoj i jasnoj izjavi. Nemojte vjerovati medijskim napisima objavljenim 1. travnja, poručio je čitateljicama portala Zadovoljna.hr.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju