Vojvotkinja od Cambridgea voli nositi visoke potpetice kada je na službenim dužnostima. Mnoge žene sigurno su se zapitale kako Catherine može izdržati višesatno nošenje štikli, a njezina tajna sada je otkrivena

Catherine Middleton ne odriče se visokih potpetica koje obožava nositi u službenim prilikama, ali i u onim ležernijim.

Ljubiteljice visokih peta znaju koliko bolno može biti višesatno nošenje štikli, ali vojvotkinja od Cambridgea ima tajno 'oružje' zahvaljujući kojem bez ikakvog problema može satima stajati u njima.

Naime, lijepa Catherine ne nosi štikle bez uložaka Alice Bow koji joj garantiraju udobnost jer ublažavaju pritisak na nogu i služe kao jastučić koji 'omekšava' svaki korak.. Dizajnerica izrađuje uloške za sve vrste cipela, a oni za štikle dolaze u pet različitih boja (zlatna, srebrna, roza, brončana i plava) i koštaju 14 funti (145 kuna).

Ortopedski ulošci i podloge za cipele inače baš i nisu ugodni oku pa je lijep dizajn ovih modela jedan od razloga zašto su postali iznimno popularni. Izrađuju se ručno od najfinije talijanske kože, a vojvotkinja osim onih za štikle nosi uloške za ravne cipele i sandale s otvorenom petom.

 

Alice Bows in glorious gold!

Posted by Alice Bow on Friday, January 11, 2013

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju