Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moda & ljepota

Tako lako! 5 'prevara' za savršeno nalakirane nokte

16-12-2015 Piše Zadovoljna
komentari

Lakiranje noktiju, posebno s nekom od jakih boja nije jednostavno kako se čini, a najviše muke nam zadaje preciznost. Želite li izbjeći prelijevanje laka preko kožice nokta ili pak želite postići efekt snažne ili mat boje, donosimo 5 trikova za savršenu manikuru kao iz salona


1. Brzo sušenje

- Lak nanesite na nokat na uobičajen način.
- Nakon što se nalakirali nokte,na svaki prst kapnite ulje toliko da prekrije cijeli
- Za samo par sekundi lak će se osušiti.
- Ulje (suncokretovo ili maslinovo) možete umasirati u kožicu.

U trendu Ana Maslać Plenković poput princeze Ana Maslać Plenković izgleda spektakularno – evo zašto je njezin pariški stajling pun pogodak Vjenčići s malinama Odličan recept! Nikad dosta ideja za božićne kolače! Pogledajte ove vjenčiće, jednostavno ih je pripremiti Ulična moda crnka u sakou predimenzionirane siluete Zagreb 2025. - 2 Dašak visoke mode Crnka sa zagrebačke špice nosi fantastične čizme, ali teško je skrenuti pogled s njezinih ramena

2. Savršeno lakiranje bez prijelaza na kožicu
- U posudici pomiješajte ljepilo za nokte i vodu te dobro izmiješajte.
- Tanki kist umočite u mješavinu te premažite kožicu oko nokta, ali ne i nokat.
- Kada se osuši, nalakirajte nokte do ruba.
- Osušeno ljepilo stvoriti će proziran film koji možete oguliti i ukloniti pincetom.

3. Efektna boja laka za nokte
- Nokata namažite s bijelim, neprozirnim lakom za nokte.
- Kada se osuši, nanesite omiljeni lak u boji.
- Boja će biti puno intenzivnija i neprozirna, čak i s jednim premazom laka.

4. Mat efekt
- Nalakirajte nokte na uobičajen način.
- U džezvi zakuhajte vodu te je maknite s vatre.
- Držite nokte iznad džezve na pari.
- Para će umanjiti sjaj laka i stvoriti mat efekt.

5. Zalijepljena bočica laka za nokte
- U čašu natočite vruću vodu.
- Lak okrenite naopačke te gornji dio laka, do polovice uronite u vodu.
- Držite neko vrijeme, izvadite i osušite bočicu.
 

Pročitaj još
Pročitaj još