Tamara Ecclestone rado ljeti posjećuje Dubrovnik pa iznimka nije ni ova godina. U nedjelju je 32-godišnja Tamara prošetala Stradunom s kćeri Sophijom i mamom Slavicom u prilično hrabrom modnom izdanju s obzirom na visoke temperature

Posljednji dan trodnevnog boravka u Dubrovniku Slavica Ecclestone s kćeri Tamarom i unukom Sophijom provela je uživajući na Stradunu. Večer su započele večerom u restoranu Proto, a nakon toga prošetale su gradom.

Baka Slavica na Stradunu je svojoj dvogodišnjoj unuci kupila plišanu igračku kojoj se preslatka Sophia odjevena u bijelu haljinicu s plavim cvjetovima jako razveselila.

Slavica i Tamara za šetnju Gradom izabrale su duge haljine, 58-godišnja Slavica izgledala je sjajno u maksi haljini ružičasto bijelog uzorka s dubokim dekolteom dok je 32-godišnja Tamara izabrala crnu haljinu golih ramena.

S obzirom na to da je temperatura u nedjelju u Dubrovniku prelazila 30 stupnjeva Celzijevih i da većina u takvim vremenskim uvjetima izbjegava nositi crno, Tamarina duga, crna haljina bila je prilično hrabar izbor za šetnju gradom.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju