Odaberite sliku koja vam se najviše sviđa i saznajte što vaš izbor govori o vašoj osobnosti. Ovaj jednostavan isimpatičan test osobnostti gotov je za 30 sekundi, i lako će vam dočarati kakvi ste zapravo. Recite nam – ima li istine?

1. Vi ste profinjeni intelektualac
Imate briljantnu i profinjenu ličnost. Pomalo ste rezervirani prema ljudima. Brzo razmišljate i imate vrlo razvijen intelekt – možete riješiti bilo koju slagalicu, zagonetku, mozgalicu… Često živcirate okolinu razgovorima koje pokrećete, i obično imate potpuno drugačije stavove od većine. Spokoj i udobnost su vam vrlo važni. Imate tendenciju biti sami i ne obraćate previše pažnje na osjećaje. Uglavnom težite tome da ostanete jaki i stabilni, i čak i kad imate emocije, trudite ih se sakriti.

2. Vrlo ste neovisni i rođeni vođa
Vi ste jedna sretna duša koja gotovo nikada ne traži pomoć od drugih. Uglavnom ste visoko pozicionirani u društvu i uspješni. Kroz život vas vodi logika, a na život gledate kao na igru strategije. Volite biti sami i ovisiti samo o sebi. Imate puno samokontrole i volite držati sve konce u svojim rukama. Hladni ste, ali i spokojni i stabilni. Rođeni ste vođa!

3. Vi ste šarmer i avanturist
Čvrsto stojite na zemlji, moderni ste i slobodnog duha. Inovativni ste, pa često od običnih stvari pravite neobične. Impulsivni ste i za vas je svaki dan nova avantura. Međutim, većina vaših postupaka ima neku skrivenu svrhu, a nerijetko vaše ponašanje šokira okolinu. Možete i uvrijediti druge.

4. Vi ste optimist i sanjar
Imate “žensku” dušu, mirnu i sanjalačku. Uvijek vidite pozitivne stvari, a čak i kada se brinete, to radite sa osmijehom. Uvijek imate osmijeh i ljubav za druge. Inteligentni ste i marljivi, ponekada i stidljivi, iako se stidljivost ne može odmah naslutiti, jer ste previše zabavni. Ponekada čak i vaš humor može povrijediti ljude koje volite.

5. Nezaboravni ste i strastveni
Hrabri ste, vaša osobnost je upečatljiva i atraktivna. Teške zadatke u životu rješavate s velikim žarom. Ipak, ne zaboravite da vaša velika strastvenost u životu ima i svoju mračnu stranu – ponekad ste beskrupulozni. Ostavljate vrlo jak utjecaj na okolinu, i privlačite pažnju svih. Brzo donosite odluke i veoma lako gubite živce.

Otkrijte odgovore za slike od 6 do 9

Atma.hr
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju