Saznajte što su vam zvijezde namijenile ovog tjedna.

Napokon ćete odlučiti staviti sebe na vrh svoje liste prioriteta te ćete početi brinuti o svojim fizičkim i mentalnim potrebama. Preskočite sve obaveze i dogovore koji nisu nužni i umjesto njih rezervirajte termine za aktivnosti koje vas ispunjavaju, obavite odgođene liječničke preglede i kod kuće se posvetite opuštajućim aktivnostima.

Postat ćete svjesni činjenice da se ono što unosite u organizam itekako odražava na vašem zdravlju i raspoloženju pa ćete puno više vremena uložiti u zdravu i izbalansiranu prehranu, piti više vode, ograničiti unos kofeina, alkohola i šećera i lijegati ranije u krevet.

Uspjet ćete uravnotežiti privatni i poslovni život, a u onom bi poslovnom mogle doći vrlo lijepe vijesti – ponuda za napredovanje ili neka nova prilika. Izoštrite fokus i osvijestite svoje ciljeve kako biste mogli donijeti ispravnu odluku.

Ako je netko u posljednje vrijeme iskorištavao vašu velikodušnu prirodu i u vama poticao frustriranost, prihvatite i svoju krivnju u tome prije nego što eksplodirate. Pomozite toj osobi razviti neovisnost i pokazati joj kako da postane samodostatnija. Možda ćete se u tom trenutku osjećati sebično, ali ostanite usredotočeni na svoj krajnji cilj: osnaživanje te osobe, umjesto oslabljivanja vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju