Kako siješ, tako ćeš i žeti, kaže dobra stara narodna poslovica. A vi ćete ovog tjedna imati itekako dobru i kvalitetnu žetvu.

U zadnje vrijeme mijenjate neke svoje prioritete i zbog toga se drugima čini da ste postali sebičniji, ali to je samo pozitivnu.

Vaša emotivnosti i bezuvjetno davanje drugima imaju granice i napokon to i sami shvaćate i više poštujete sebe i svoje slobodno vrijeme. Ignorirajte one koji žele da imate grižnju savjesti, ne morate ulagati u odnose iz kojih zauzvrat dobivate malo ili gotovo ništa.

Mogući su neki nesporazumi u komunikaciji i tijekom razgovora s vama najužim krugom ljudi. Obratite pažnju na njihove riječi, ali i na govor tijela. Oni se zasigurno zapravo ne ljute na vas i shvaćaju da je nužno to što ste uzeli vrijeme za sebe i prestali se toliko posvećivati njihovim problemima.

Ne možete učiniti ništa osim pustiti da se stvari same odvijaju kako treba, opustite se i uživajte u spontanim iznenađenjima.

  Što vam je zapisano za ovaj tjedan? Tjedni horoskop: Blizanci će napokon priznati da trebaju predah, a škorpioni se odvažiti na promjene

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju