Sve je počelo s Matom Jankovićem. Otkad se prije šest godina ukazao na televiziji Mate je zainteresirao javnost kakvi se to zgodni frajeri kriju u kuhinjama

Kulinarski chef Mate Janković poigrao se maštom mnogih dama, a ako zbog njega imate besane noći, s njim nije nemoguće podijeliti kasni obrok.

'Frajeri koji se dobro snalaze u kuhinji ženama su vrlo privlačni'

Obično završim na nečem super masnom, u 4, 5 ujutro, ali to ne bih preporučio. Zato jesam tako kruškolik, sa smiješkom govori Mate u prilogu InMagazina.

Tko je mislio da je Mate bio oštar u "Masterchefu" mišljenje je promijenio kada je pred kamere stao Dino Galvagno. Čini se kako je baš ta oštrina tajna seksepila ovog chefa, no ima on i svoju nježniju stranu.

Ono što ljudi pred ekranima nisu vidjeli je to koliko ja razgovaram iza kamere s kandidatima da bih poboljšao njihov rad i učinak, kaže član žirija "Masterchefa".

Tomislav Škunca, prvi je hrvatski stilist za hranu, nepravedno se češće skrivao nego li se ukazivao. No našem oku nije uspio pobjeći.


Tvrtko Šakota
još je jedan od onih kuhara koji se ne voli eksponirati. Ali uzalud mu trud, Tvrtko je itekako zamijećen. No drage dame ako nije u kuhinji, on dane provodi s obitelji i ponosan je otac trojice sinova.

U kuhinji bih najradije eksperimentirala s:

glasova:

Tomislav Gretić najbolji je dokaz da muškarac ne treba imati savršeno isklesane mišiće kako bi bio itekako privlačan. U kuhinji je pravi virtuoz, a znamo da je hrana u mnogim slučajevima put do srca.

I desert za kraj: David Skoko. Zaljubljenik u motocikle, a očito i u teretanu, zaludio je mnoge žene koje bi s njim dijelile mnogo više od recepata. Pogledajte i tko su najseksi hrvatski liječnici.

Više o najseksi hrvatskim chefovima pogledajte u prilogu InMagazina.


 
IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju