Britanski modni brend Tosphop od sada u svojoj ponudi ima i vjenčanice te modne dodatke i donje rublje za mladenke. Buduće mladenke za sada mogu izabrati između pet vjenčanica za različite ukuse

Topshop Bride nova je linija britanskog modnog brenda namijenjena mladenkama. Linija čini vjenčanice, modne dodatke i donje rublje za mladenke, a odlikuje je jednostavnost i vintage stil. Upravo zbog svoje jednostavnosti, Topshop vjenčanice mogu se nositi i poslije vjenčanja u nekim svečanijim prilikama.

'Britanski modni brend Tosphop od sada u svojoj ponudi ima i vjenčanice te modne dodatke i donje rublje za mladenke'

Topshop je u ponudu pustio pet vjenčanica za mladenke različitih ukusa. Mladenke koje vole eleganciju i sofisticiranost mogu izabrati duge satenske vjenčanice prelijepe u svojoj jednostavnosti, za ljubiteljice boho stila tu je neobična vjenčanica u više slojeva i ukrašena cvjetnim dezenima, vjenčanica dužine do koljena i dugih rukava kao stvorena je za mladenke koje žele kraću haljinu, dok vjenčanica koja prati linija tijela ukrašena kamenčićima te s prozirnim donjem dijelom odiše glamurom starog Hollywooda.

Za još ljepšu i posebniju prvu bračnu noć tu je Topshop linija donjeg rublja za mladenke koja nudi satenske kombinezone, čipkaste grudnjake i gaćice te bodije u bijeloj i baby plavoj boji.

Pogledajte i 15 najprodavanijih vjenčanica u Hrvatskoj te 7 modela vjenčanica za svaki oblik tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju