Novi modni trendovi ove jeseni nisu zaobišli ni vječne traperice, svima omiljeni modeli skinny, boyfriend i boot cut dobili su novo ruho. Želite li svoj look osvježiti novim krojem donosimo mali vodič za 5 modela koji će vladati u hladnijoj sezoni

Traperice u bojama
Zagasite boje poput nijanse šljive ili maslinastozelene razbudit će garderobu u hladnijim danima, a nove boje lako ćete kombinirati s ostatkom garderobe. Pravilo je da boju traperica uskladite s nešto svjetlijoj ili tamnijoj istoj boji jakne ili cipela.

Skinny modeli traperica ovu su sezonu obogaćeni patchworkom, a tarper kombinezon vlada čak i u svečanijim kombinacijama

Traper kombinezon
Komad koji priziva djetinjstvo, traper kombinezon ovu je sezonu sveprisutan u elegantnim stajlinzima, onaj u crnoj boji lako se kombinira uz štikle i sako. Dok za opušteni trendi izgled trendovi s piste predlažu duet s tenisicama i maksi kaputom.

Patchwork na trapericama
Ako ste se zasitili običnih skinny i boyfriend modela traperica, novitet s raznobojnim zakrpama omiljenom modelu podario je ležeran izgled. Pomalo otkačene modele možete udružiti s štiklama i klasičnim komadima odjeće poput košulje i sakoa.

Traperice s printom
Sveprisutan trend printa preselio se na traperice i oslikao ih točkicama, lišćem, cvjetnim motivima, a koji god detalj odabrali nećete pogriješiti. Ovaj model traperica unijet će svježinu osim u dnevne i u večernje kombinacije, jer traperice s printom odlično funkcioniraju uz glam modne dodatke.

Traperice visokog struka
Traperice visokog struka obilježile su modnu scenu 90-tih godina, a sada su na velika vrata stigle u ormare svih trendseterica. Retro kroj izdužuje nogu i ističe bokove, savršeno se slaže uz štikle i robusne gležnjače.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju