Odjeća za posao odavno je prestala biti samo službena, na većini radnih mjesta dopuštena je sloboda u izboru modnih kombinacija, što svaku ženu posebno veseli. Istodobno za slaganje pet stajlinga za svaki dan u radnom tjednu potrebna je velika inspiracija, za što nam je poslužila šetnja glumice Karine Vanasse na Sundance filmskom festivalu

Opuštena kombinacija s nekoliko trendi elemenata i poslovnim štihom provjerena je receptura za poslovni stil s kojim se ne može pogriješiti. Takav je prošetala glumica Karine Vanasse na putu prema službenom predstavljanju filma 'Revenge' na Sundance filmskom festivalu.

Klasiku bijele košulje 'opustila' je ležernost traperica, dok su za dašak  glamura i ženstvenosti bile zaslužne trendi čizme do iznad koljena. Dugačak kaput prebačen preko ramena stvorio je oblak šika koji se širio oko lijepe plavuše.

Kombinaciju u kojoj ćete zablistati na poslovnom sastanku, ali i na kakvom opuštenom druženju složili smo inspirirani glumicom i s odjećom posuđenom s polica naših trgovina:
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju