Pronaći savršeni par traperica velik je problem brojnim ženama, a pogotovo onima čija tijela ne odgovaraju klasičnim konfekcijskim brojevima. Upravo zato američki brend NYDJ odlučio je dizajnirati modele koje će pristajati svim ženskim figurama


Američki brend NYDJ (Not Your Daughters Jeans) oglašava se kao brend traperica koje su žene napravile za žene. Ovu robnu marku iz Los Anglesa pokrenula je poduzetnica Lisa Rudes Sandel još 2003. godine, a glavni joj je cilj bio ponuditi hlače koje će saliveno pristajati svim ženskim figurama bez obzira na konfekcijski broj.

Hlače se rade od najboljeg trapera s dodatkom elastina kako bi pristajale svakom tipu tijelu, a džepovi su pozicionirani tako da laskaju ženskoj figuri. Uz to jamče da ćete u njima izgledati mršavije za jedan konfekciji broj.

 

A post shared by NYDJ (@nydj) on

NYDJ savršeno pristaje mojim oblinama. U ovim se trapericama osjećam i izgledam jedan konfekcijski broj mršavija, priznala je i slavna televizijska voditeljica Oprah Winfrey za magazin InStyle.

NYDJ traperice obuhvaćaju patentiranu tehnologiju Lift Tuck® koja stanjuje trbuh i podiže stražnjicu. Uz to dolaze u brojnim bojama, oblicima i duljinama kako bi svaka žena pronašla idealan par za sebe.

Tako možete birati između modela skinny, slim, straight, bootcut i boyfriend, koji su prilagođeni niskim i visokim ženama, plus size damama, kao i trudnicama. Ne čudi stoga što ih obožavaju "obične“ žene, koje rado dijele svoja iskustva na stranicama američkog brenda.

 

A post shared by NYDJ (@nydj) on

Rodila sam dijete ove godine i naporno sam vježbala da se vratim na svoju težinu. Ove mi hlače savršeno pristaju i čine moje noge dugima kao da sam manekenka s piste. Volim, volim, volim ih, napisala je Aubreee M.

Patentirana tehnologija Lift Tuck® ne čini tijelo samo mršavijim, već i figuri dodaje obline, pa ih vole i mršavice.

Upravo sam kupila svoj prvi par i potpuno sam zadovoljna. Moje je tijelo vrlo tanko, ali ove me traperice ne čine neizmjerno mršavom. Pristaju mi baš onako kako bi trebale, posvjedočila je Sally M.

Savršeni par traperica dolazi s prosječnom cijenom od oko stotinjak američkih dolara, odnosno šestotinjak hrvatskih kuna. Prodaju se u manjim trgovinama i većim robnim kućama diljem Sjedinjenih Američkih Država, a mogu se naručiti čak i preko Amazona.

 

A post shared by NYDJ (@nydj) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju