Gumica Eva Longoria nedavno se bacila u dizajnerske vode i lansirala svoju dugo očekivanu modnu kolekciju

Galerija Traperice s potpisom Eve Longorije Traperice 41 dolar (265 kn) Traperice 41 dolar (265 kn) +5 Traperice 41 dolar (265 kn) Eva Longoria obožava modu, a svoj strast sada je pretočila u kolekciju odjeće.

Stvaranje ove kolekcije oduvijek je bio moj san. Šivam od svoje sedme godine stoga je cijelo ovo putovanje za mene bilo sjajno iskustvo. Važno mi je kakav osjećaj tkanina pruža na tijelo stoga sam za ovu kolekciju željela najbolje materijale. Diljem svijeta tražili smo različite tkanine, boje i uzorke kako bismo stvorili liniju koju može nositi svaka žena.


Vjerujem da će žena imati samopouzdanja i osjećati se osnaženo ako se osjeća udobno u odjeći koju nosi. Moj krajnji cilj bilo je dizajniranje svestrane linije koja se može prodavati po povoljnim cijenama. Bez obzira na to volite li haljine, traperice ili nešto što možete nositi od jutra do mraka, ova kolekcija ima nešto za svaku ženu. Ona je odraz mog načina života i osjećam se sretno zato što je mogu podijeliti s vama
, kazala je Eva.

 

Iz bogate ponude odjeće odlučili smo izdvojiti Evin omiljeni odjevni komad – traperice. Glumica je oduvijek vjerna skinny modelu pa ne čudi da su upravo oni zastupljeni u kolekciji.

U galeriji pogledajte sve modele skinny traperica s potpisom Eve Longorije koji se mogu kupiti putem njezine službene web stranice.
Traperice 69 dolara (446 kn) Traperice 69 dolara (446 kn) (Foto: Eva Longoria)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju