Jedan od popularnijih modela traperica ove sezone je boot cut kroj koji opisuju šire nogavice koje se savršeno slažu sa štiklama te vizualno nogama dodaju centimetre. Takve traperice obožava i Kate Hudson te ih je uklopila u zanimljiv dnevni look


Traperice
su najjednostavniji, ali i najefektniji komad odjeće koji se može kombinirati na bezbroj načina. Ovaj trendi komad obožava i Kate Hudson, a model koji u posljednje vrijeme često nosi su traperice boot cut kroja čije se nogavice postepeno šire i gotovo u potpunosti prekrivaju cipele.

Boot cut kroj traperica ima efektan oblik nogavica koji maksimalno izdužuje noge

Upravo taj efektan oblik nogavice maksimalno izdužuje noge i dodaje im vizualne centimetre. Zanimljiv detalj na trendi trapericama je i završetak nogavica s rašivenim obrubom. Osim što djeluje efektno, ovakav detalj idealan je i za visoke žene koje teško pronalaze dugačke traperice.

Kate je popularni model traperica spretno uskladila uz svjetlo smeđu jaknu, efektne platforme i torbu s resicama, a želite li i vi traperice ukrasiti s resicama na nogavicama to možete učiniti u samo nekoliko poteza.

Kako napraviti efektne nogavice traperica s resicama?
- Paralicom ili špicastim škaricama za nokte polako i precizno izrežite šav na nogavicama traperica.
- Pazite da tijekom rezanja ne oštetite materijal.
- Prstima uklonite končiće i odmotajte rub traperica.
- Rub traperica pošpricajte s vodom da bude vlažan te pritisnite zagrijano glačalo s unutarnje strane nogavice.
- Traperice operite na uobičajen način.
- Već nakon prvog pranja rub će se iscufati te ćete dobiti efekt resica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju