Heidi Klum obožava nositi traperice. Iako je njezin omiljeni kroj onaj na trapez, ova ljepotica s vremena na vrijeme odjene i skinny model, ali ne bilo koji, već onaj koji naglašava bokove


Heidi Klum uživa u modnoj igri za koju koristi jednostavne, ali vrlo elegantne komade odjeće. Jedan od omiljenih komada ove ljepotice svakako su traperice.

Heidi je ženstvene traperice iskombinirala uz bijeli top, crni sako i elegantne crvene štikle što je bilo dovoljno da zablista punim sjajem

Heidin broj jedan kroj su elegantne trapezice koje u kombinaciji s platformama ili štiklama maksimalno izdužuju figuru i nogama vizualno poklanjaju pokoji centimetar više.

No, s vremena na vrijeme bivša manekenka dnevni look voli začiniti s još jednim krojem traperica koje imaju potpuno suprotan efekt. I dok trapez kroj sužava bokove i figuru čine vitkijom, skinny kroj visokog struka bokovima dodaje volumen i naglašava stražnjicu.

Heidi je ženstvene traperice iskombinirala uz bijeli top, crni sako i elegantne crvene štikle što je bilo dovoljno da zablista punim sjajem. I mi smo prošetali trgovinama i pronašli 7 komada po uzoru na lijepu plavušu, čija se cijena kreće od 150 do 760 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju