Među nama postoje one koje svoju odjeću mogu još uvijek kupovati na dječjem odjelu, dok je onih koje žale što u sve ne stanu jer su dječje kolekcije većinom jednako stajliš, no cjenovno prihvatljivije od onih za odrasle.

Galerija Lidl kolekcija #LETSDENIM - 3 Lidl kolekcija #LETSDENIM - 10 Lidl kolekcija #LETSDENIM - 9 +7 Lidl kolekcija #LETSDENIM - 8 Nekoliko takvih trendi komada mogu se naći u nadolazećoj kolekciji Lidla i Heidi Klum pod nazivom #LETSDENIM u kojem je glavna zvijezda omiljeni klasik – traper.

Poznati top model ovog je puta modno nadahnuće pronašla u Los Angelesu, kojeg je odabrala za svoj drugi dom. LETSDENIM kolekcija je vedra poput Malibua, jednostavna kao Venice i blistava poput Hollywooda.

Popularne tregerice koje su se prije par sezona vratile u velikom stilu, omiljen su odjevni predmet mnogih holivudskih dama i trendseterica koje ih kombiniraju u sportskim, ali i elegantnim varijantama. Crne, sive, kožne ili poderane, hlače na tregere najomiljenije su baš u traperu bilo on taman ili svjetliji. Dječje #LETSDENIM tregerice dolaze u crnoj ispranoj varijanti i tamnom traperu, u krojevima i modelima koje je lako kombinirati sa starkama ili elegantnom štiklom.

Još jedan trend koji nam se rado vraća su bomber jakne u koledž stilu. Dobro funkcioniraju kao toplija majica, mogu se nositi i kao jakna, a odlično pristaju uz dnevne kombinacije i traper. Ove pamučne šarene jakne s veselim prišivcima rado bi posudile od mlađe sestre ili kćerke.

Traperice s umjetničkim štihom još su jedan odjevni predmet iz ove kolekcije koje bi rado i same nosile. Dječje hlače poprskane bojom, kao da su se upravo vratile s likovne radionice, odjevni je komad s kreativnom notom koji može razigrati svaku odjevnu kombinaciju.

 

A post shared by MILENA (@mimisfashionmoments) on

Ono što nam najviše zapne za oko kada šećemo po dječjem odjelu su chic haljinice koje mnogo puta poželimo da se nađu u većim veličinama. Haljinica sastavljena od dva materijala; gornji dio od trapera, a donji od svjetlucavog tila odličan je izbor za partije koji iz dnevnih obaveza traju dugo u noć.

Treću kolekciju Lidla i Heidi Klum koja osim za djecu i mlade(u veličinama 122/128 do 158/164), obuhvaća i žensku odjeću (u veličinama 32 do 46) i cipele (u veličinama 37 do 41), možete pronaći u Lidlovim trgovinama od četvrtka 8. ožujka, u okviru modnog tjedna u Lidlu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju