Takozvani 'trend ružnih cipela' u punom je jeku. Mnoge trendseterice obožavaju ove upečatljive modele cipela koje ne može nositi svatko, a dosta žena smatra da ih ne bi trebao nositi - nitko

Točno tri dana bilo je potrebno da se krznene natikače iz Rihannine nove kolekcije za Pumu rasprodaju, a mnogi se tome ne mogu načuditi.

Naime, natikače iz kolekcije Fenty dio su novog trenda kojeg modni stručnjaci nazivaju 'trendom ružnih cipela', pomalo 'pomaknutih' modela koji su često hibridi različitih cipela i na prvi pogled većina ih neće svrstati među lijepu obuću.

U ovu kategoriju spadaju i cipele Stelle McCartney pod nazivom 'Elyse'. Skoro pa nema trendseterice i zvijezde koja ih u prošloj sezoni nije spremila u svoj ormar. Nosi ih i naša Severina, a žene diljem svijeta još uvijek se ne mogu odlučiti vole li ili mrze ove hrabre platforme koje definitivno ne može nositi svatko.

Stella McCartney za proljetno-ljetnu sezonu spremila je još jedan model cipela koji će sigurno biti meta modnih rasprava. U pitanju su glomazne sandale napravljene od poliuretana i poliestera. Ovom tipu sandala modni stručnjaci u šali su dali pridjev 'hugly' koji je izvedenica iz engleskih riječi 'huge' (ogroman) i 'ugly' (ružan).

Za titulu najružnijih cipela na svijetu dugo su se borile popularne Uggsice i Crocsice, a potonje bi ipak mogle odnijeti pobjedu u ovom dvoboju zahvaljujući gumenim balerinkama.

U galeriji pogledajte još 'ružnih' cipela oko kojih se lome koplja.

Koje od ovih cipela biste nosile?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju