Godišnje doba jesen koje nam stiže za devet dana zagrebački kafić Cat Caffe dočekat će s novim finim napicima u ponudi. Od sada ondje možete probati cheesecake vruću čokoladu u tri nova okusa.

 

Zagrebački Cat Caffe u veljači je svoje goste oduševio s napitkom cheesecake vruća čokolada, bijeloj vrućoj čokoladi s okusom cheesecakea od borovnice ili jagode.

Napitak koji spaja mnogima najdraže slastice, tortu od sira i vruću čokoladu, svidio se mnogima pa su u Cat Caffeu odlučili za ovu jesen predstavili čak tri nova okusa cheesecake vruće čokolade – mango, banana i karamela.

Zagrebački kafić Cat Caffe jesen će dočekati s novim finim napicima u ponudi. Od sada ondje možete probati cheesecake vruću čokoladu u tri nova okusa



Pošto smo mi caffe, a ne bar, stalno pokušavamo smišljati ponude toplih napitaka koji bi se svidjeli našim gostima. Smatramo da u Hrvatskoj, za razliku od caffea u inozemstvu, ima premalo noviteta pa svakih nekoliko mjeseci pokušavamo smisliti novi proizvod, poručuju iz zagrebačkog Cat Caffea, prvog kafića u Hrvatskoj u kojem gosti mogu maziti mačke.

A druženje s prijateljicama i macama na adresi Kušlanova 6 uz nove okuse slasne cheesecake vruće čokolade bit će još ljepše i slađe.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju