Natalie Portman nalazi se u Veneciji na 73. filmskom festivalu gdje promovira svoj posljednji film po imenu 'Planetarium'. Iako je svojim modnim kombinacijama pokušala sakriti trudnički trbuščić, to joj nije u potpunosti uspjelo


Natalie Portman
plijenila je pažnju u Veneciji povodom promocije filma 'Planetarium' redateljice i scenaristice Rebecce Zlotowski u kojem tumači ženu s nadnaravnim sposobnostima.

U druženju s novinarima i fotografima zablistala je u mini haljini Red Valentino iz 'Resort' kolekcije za 2017. koja je naglasila njene noge, a koje je dodatno produljila sandalama otvorenih prstiju i visokih potpetica.


Širok kroj haljine i velik uzorak rajskih ptica osmišljen je kako bi skrenuo pozornost sa srednjeg dijela tijela, no unatoč tome svi su počeli pretpostavljati kako je američka glumica stara 35 godina trudna po drugi put.

Te su sumnje potvrđene na večernjoj premijeri filma kada je Natalie odjenula bijelu svilenu haljinu s potpisom modne kuće Dior koja je razotkrila njezin trudnički trbuščić.


Natalie je već majka petogodišnjeg sinčića Alepha iz braka s koreografom Benjaminom Millepiedom kojeg je upoznala na snimanju filma 'Crni labud' za koji je dobila prestižnu nagradu Oscar.

U fotogaleriji pogledajte modna izdanja Natalie Portman s ovogodišnje Mostre, a u nastavku teksta trailer za film Planetarium.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju