Fotografije Sarah Stage obišle su internet prije dva tjedna, a njezini isklesani trbušnjaci u visokoj trudnoći izazvali su razne komentare. Samopouzdana Sarah odlučila se 'obračunati' s onim negativnima objavljujući nove bikini fotografije

Trideset i jednogodišnja Sarah Stage je fitness model, u 9. je mjesecu trudnoće i na Instagramu redovito objavljuje fotografije svog tijela. Njezini trudnički selfieji, na kojima se vide isklesani trbušnjaci, podigli su prašinu. Mnogi su zaključili kako uopće ne izgleda kao da je trudna, ali buduća mama ne mari za poruke kritičara. Namjerava i dalje ostati aktivna, svakodnevno vježbati i odlučna je u namjeri da slavi svoje tijelo.

Ako vam se moje fotografije ne sviđaju, nemojte me pratiti. Ja sam uzbuđena, sretna i uživam u svakoj sekundi svoje trudnoće, napisala je kritičarima, a obožavatelje iznenadila selfiejem u bikiniju.

Sarah naglašava kako su ona i njezina beba potpuno zdrave, a s komentarima na račun svog izgleda više se ne namjerava zamarati. Istom mišlju vode se i mnoge celebrity mame koje su tijekom trudnoće na društvenim mrežama objavljivale selfieje u bikiniju.

Fotografijama kao da poručuju kako itekako vole svoje promijenjeno tijelo te da su sve žene lijepe.
 

 

A photo posted by Ali Larter (@therealalil) on

 

 

A photo posted by Stacy Keibler (@stacykeibler) on

 

 

Thank u all for the wonderful birthday wishes!!! Have a great weekend everybody!!!Muito obrigado a todos pelas lindas mensagens de aniversario!!! Desejo a todos um otimo fim de semana!!! Bjs

Posted by Alessandra Ambrosio on 13. travanj 2012

 

 

Took this pic of Victoria while she wasn't looking. She looks amazing, so close now to the baby being born!

Posted by David Beckham on 7. srpanj 2011

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju