Tko kaže da trudnice ne mogu biti glamurozne? U nastavku pogledajte kako su tri poznate dame demonstrirale elegantnu trudničku modu na 74. dodjeli Zlatnih globusa

Da glamur i trudnoća idu jedno s drugim pokazale su Gal Gadot, Natalie Portman i Rosalind Ross.

Tri trudnice pojavile su se na 74. dodjeli filmskih nagrada Zlatni globus, a svaka je demonstrirala varijantu elegancije po svom ukusu.

Tako je prelijepa 31-ogodišnja Izraelka Gal nosila crnu haljinu usku haljinu dizajnera Thierryja Muglera. Model s visokim prorezom i apliciranim šljokicama koje su unijele malo blještavila u elegantno trudničko izdanje naglašavao je njezine trudničke obline.

Natalie se odlučila za žutu haljinu modne kuće Prada koja je u potpunosti sakrila njezinu figuru. Modni stručnjaci zaključili su kako je odabirom haljine retro kroja željela odati počast stilu Jacqueline Kennedy što ne čudi s obzirom na to da ju je glumila u filmu "Jackie". Upravo je za tu ulogu dobila nominaciju za Zlatni globus, a predviđa se da će biti nominirana i za Oscara u kategoriji najbolje glumice.

Rosalind je nosila dugu srebrnu haljinu napravljenu od svile koja je istaknula trudnički trbuščić, ali istodobno pružala dovoljno udobnosti koja je svakoj trudnici prioritet prilikom biranja odjeće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju