Marijana Prgomet, Romana Jelinčić i Ivana Pamuković kreativni je trio koji se skriva iza imena Mustra - modnog brenda koji u novu sezonu ulazi s novom kolekcijom. Riječ je o trendi tunikama originalnog kroja s još originalnijim motivima koje pristaju svakoj građi tijela


'Mustra Tunic Dress' je novi proizvod Mustra brenda. Radi se o tunikama originalnog kroja i domaće proizvodnje sa šest novih motiva dizajniranih baš za ovaj vječni komad odjeće.

Kada su u pitanju žene i moda, to nema pravila niti granica. Tunika se može kombinitari na milion načina i to joj daje taj posebni štih

Tunike su ležernog kroja. Izrez lađe na leđima ima patent za nošenje na više načina - klasično ili na jedno rame. Imaju polu šišmiš rukave srednje dužine s renderom na krajevima i ušivene, skrivene džepove.

Kolekciju krase različiti motivi koji spajaju tekst i sliku, otisnuti na prednjoj strani tunika. Zanimljivi detalji, koji dolaze u šest različitih varijanti, su na hrvatskom i engleskom jeziku, a opisuju ih igre riječi i ilustracija zbog čega se svaka žena može pronaći u svom motivu.

Svaka tunika pakirana je u brendiranu jutenu vrećicu, a kolekcija je namijenjena svim curama, ženama, damama te svima koji se tako osjećaju a uživaju u lijepom i kvalitetnom komadu odjeće.


MUSTRA: KAKO NOSITI TUNIKU

1. Tunika voli hlače
Tunika je univerzalan komad koji najviše od svega voli hlače. Bilo da je kombinirate uz tajice, skinny traperice ili trenirku, tunika će izgledati zanimljivo i trendi. Za toplije dane, ovaj komad uklopiti će se i uz kratke ili tri-četvrt hlače.

Kada su u pitanju žene i moda, to nema pravila niti granica. Tunika se može kombinirati na milion načina i to joj daje taj posebni štih. 

Bilo da je kombinirate uz tajice, skinny traperice ili trenirku, tunika će uvijek izgledati zanimljivo i trendi

2. Tunika voli svu obuću
I dok, kada govorimo o odjeći, tunika obožava hlače, kod obuće izbori je neograničen te ovisi jedino o vašem modnom izričaju.

Upravo zbog toga istu tuniku tako možete nositi za posao uz cipele ili čizme, tijekom dana na tenisice, a navečer uz elegantne salonke.

3. Tunika voli obline
Tunika je univerzalni komad odjeće koji pristaje ženama svih konfekcijskih brojeva. Upravo zbog toga, ovaj komad može izgledati jednako zanimljivo i trendi u veličini S i XL.

Široki kroj ovog popularnog komada koji dužinom doseže gotovo polovicu bedara, prikriva nedostatke na tijelu, što se posebno odnosi na kritične ženke dijelove tijela poput trbuha i bokova.

U galeriji fotografija donosimo novu kolekciju Mustra brenda 'Mustra Tunic Dress'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju