Maske za intenzivnu hidratizaciju, sprej za lice s hijaluronom, serumi za elastičnost kože, oni s vitaminom C, koji korigiraju bore ili pak piling i serum u jednom s kojim će naša koža prodisati na svježem proljetnom zraku –pogledajte koji su naši favoriti među proizvodima koje smo isprobali, a sigurno ćete i vi pronaći svoj proljetni boost.

Galerija Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum +20 Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum

Zimski period se polako, ali sigurno bliži svome kraju, a s njim se pozdravljamo i s brojnim vremenskim prilikama i neprilikama kojima je naša koža neprestano bila izložena. No čak i u zimskim mjesecima svoju kožu možemo zaštiti pravilnom njegom kako bi ona dolaskom proljeća zablistala u punom sjaju. Zato smo isprobali osam proizvoda za njegu kože koji su odlični saveznici u zimskim mjesecima, ali i koji će u onim toplijim mjesecima dati koži potreban boost kako bi ostala sjajna, blistava i najvažnije – zdrava.

Maska za lice s učinkom već nakon 5 minuta Maska za lice s učinkom već nakon 5 minuta Foto: Nova Studio

Eucerin Hyaluron-Filler maska za intenzivnu hidrataciju
Maske za lice iznimno su važan dio njege kože lica. One intenzivno hrane kožu, pa ona postaje meka i sjajna. Kao velika ljubiteljica maski za lice, jedva sam dočekala isprobati ovu koja, osim što hrani kožu, hladi je i umiruje te je obogaćena inovativnom formulom s dva tipa hijaluronske kiseline kako bi se popunile sitne nepravilnosti na licu. Za razliku od ostalih maskica koje sam isprobala, ova djeluje već nakon 5 minuta, dok se ostale moraju držati mnogo dulje kako bi se postigao željeni efekt. Osim toga, iznimno je tanka i odlično prianja uz lice, pa ju je mnogo lakše aplicirati. Nakon što sam je skinula, koža mi se zaista učinila čvršćom i mekanom, a preostali dio seruma umasirala sam u kožu lica i vrata i ostavila da se upije kako bi produljila njezin učinak.

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora Foto: Nova Studio

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora
Serumi se uvijek nanose prije nego li se započinje s intenzivnijom njegom lica te neposredno nakon čišćenja lica cleanserom. Eucerin Hyaluron-Filler intenzivni je serum koji se hvata ukoštac s našim najvećim neprijateljem – borama. Kako njegova formula sadrži visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu, ja sam ga nanijela na one dijelove lica na kojima su mi bore najizraženije, odnosno na područje čela te na bore smijalice. Kako je riječ o intenzivnom tretmanu, koristila sam malu količinu proizvoda te sam ga nježno umasirala na problematično područje. Proizvod je iznimno lagan te se lako razmazuje po koži i ostavlja ugodan miris. Može se nanijeti ujutro ili navečer, a mogu reći da su rezultati vidljivi već nakon samo nekoliko primjena proizvoda.

Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum Foto: Nova Studio

Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum
Čini mi se da je ovaj proizvod idealan za one koji do svoje tridesete nisu obraćali pozornost na pretjeranu njegu lica ili dnevnu rutinu u borbi protiv borica. Nakon 35 godine netko za to plaća malo veći danak od onih drugih, no s ovim proizvodom možda se to plaćanje može odgoditi. Starenjem se sposobnost kože da deaktivira slobodne radikale prirodno smanjuje, što dovodi do ubrzanja procesa starenja kože, a Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum popravit će napravljenu štetu, ali i usporiti proces ako ga počnete koristiti pri pojavi prvih sitnih borica.

Sadrži tri aktivna sastojka, hijaluronsku, glikolnu i mliječnu kiselinu, a formula bogata antioksidansima također štiti kožu od slobodnih radikala i štetnih utjecaja iz okoline. Tako će umornu i sivu kožu učiniti svježom i odmornom. Tekstura je lagana, brzo se upija i ne ostavlja osjećaj masnoće i ljepljivosti, stoga smatram da je odličan izbor i za one s masnom kožom ili pak kao svojevrsna podloga make-upu.

I ovaj proizvod, sadrži dva tipa hijaluronske kiseline izvrsne u zadržavanju vlažnosti kako bi učinkovito djelovala i ispunila bore “iznutra prema van”, glikolna kiselina djeluje uklanjanjem mrtvih stanica kako bi se ujednačila tekstura kože i u ovom preparatu koristi se niža koncentracija nego u primjerice u dermatološkim tretmanima kako bi serum bio blag prema koži. Mliječna kiselina, kao ključni sastojak kiselog zaštitnog omotača kože koji regulira pH-vrijednost, apsorbira i zadržava vlagu u najdubljim slojevima kože.

Koža je zato nakon uporabe hidrirana, ali i ono što će razveseliti one koji muku muče s miteserima na nosu i bradi – Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum uspješno čisti začepljene pore i pomaže smanjenju crnih i bijelih komedona.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum Foto: Nova Studio

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum
Ovaj hidratantni serum lagane je teksture te utječe na nepravilnosti na koži u 3 dimenzije – bore, hiperpigmentacija i gubitak elastičnosti. Koža s vremenom gubi svoja svojstva te postaje pigmentirana i opuštena. Iako sam u svojim ranim 30-ima, a proizvod je namijenjen za zreliju kožu, bitno mi je djelovati pravovremeno kako bih spriječila neželjenu pojavu sitnih mrljica na koži lica koje postaraju lice. Zbog toga je ovaj proizvod idealan saveznik u borbi protiv starenja kože jer, osim što smanjuje nepravilnosti na koži, ujedno i sprječava pojavu novih mrljica, što je itekako veliki plus.

Eucerin Hyaluron-filler hidratantni booster Eucerin Hyaluron-filler hidratantni booster Foto: Nova Studio

Eucerin Hyaluron-filler hidratantni booster
Nakon zimskog i hladnog perioda u kojem je naša koža bila izložena raznim vremenskim prilikama, ona je postala suha i beživotna. Dolaskom toplijeg vremena svatko od nas želi joj povratiti onu blistavost i sjaj koji zaslužuje, pa tako i ja. Uslijed dehidriranosti moja koža jače luči sebum u području T-zone kako bi je očuvala, pa onda djeluje masnije. Moram reći da je Eucerin hyaluron-filler hidratantni booster odličan partner u mom slučaju jer rješava problem dehiriranosti kože i zadržava vlažnost kože djelujući kao magnet koji veže vlagu na površini kože, dok istovremeno potiče proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline. Poput ostalih Eucerinovih proizvoda i ovaj je iznimno lagane teksture i ne ostavlja onaj ljepljivi osjećaj na koži koji neki drugi proizvodi možda ostavljaju. Sviđa mi se što daje koži trenutačni osjećaj svježine i vlažnosti, zbog čega izgleda nahranjeno i zdravo.

Eucerin Hyaluron-filler vitamin C booster Eucerin Hyaluron-filler vitamin C booster Foto: Nova Studio

Eucerin Hyaluron-filler vitamin C booster
Baš kao i tijelu, koži je potrebno pružiti dnevni dozu vitamina C. Ovaj vitamin snažan je antioksidans koji stimulira obnovu kolagena u koži i na taj način poboljšava tonus kože i ispunjava sitne nepravilnosti na licu. No da bi se njegov učinak na koži vidio, proizvod treba sadržavati barem 8 % vitamina C. Eucerinov vitamin C booster ima čak 10 % čistog, svježe aktiviranog vitamina C, a na koži je izrazito lagan i brzo se upija. Važno je napomenuti da je nakon njega izrazito važno nanijeti kremu sa zaštitinim faktorom kako se ne bi stvorio suprotni učinak jer vitamin C snažno privlači sunce.

Eucerin Hyaluron sprej za lice i tijelo Eucerin Hyaluron sprej za lice i tijelo Foto: Nova Studio

Eucerin Hyaluron sprej za lice i tijelo
Sprej za lice daje onaj završni touch cijeloj priči i pruža koži svježinu i vlažnost tijekom cijeloga dana. Eucerinov sprej osvježava lice tako što otpušta hijaluronsku kiselinu u obliku maglice. Ja sam ga nanijela odmah nakon što sam kožu očistila cleanserom, ali i nakon nanošenja šminke kako bi ona ostala postojana čitav dan. Sviđa mi se što ga se može nanositi i do nekoliko puta dnevno jer koža tijekom dana postaje masnija ili suša, ovisno o tipu kože, te će joj to vratiti željenu svježinu i blistavost. Bitno je raspršiti ga po licu na udaljenosti od 20 cm i pritom zaštiti oči te ostaviti da se upije otprilike dvije do tri minute, a potom ga lagano posušiti.

Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum Foto: Nova Studio

Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum
Jedan od proizvoda koji nas je baš iznenadio i oduševio jest Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum, idealan za temeljito čišćenje i revitalizaciju kože prije spavanja. Ovaj nježni piling i serum u jednom inspiriran je dermatološkim tretmanima kao što su kemijski pilinzi i tretmani s hijaluronskom kiselinom i kombinira dvije učinkovite formule u jednoj bočici za višestruke anti-age učinke.

Bočica je zapravo podijeljena na dva dijela. U jednom se nalazi kremasti piling, odnosno emulzija koja sadrži voćne kiseline koje potiču ljuštenje mrtvih stanica i glicin saponin, koji potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima kože, gdje nastaju duboke bore. U drugom dijelu bočice skriva se pak serum, odnosno prozirni gel koji kombinira visoko molekularnu hijaluronsku kiselinu koja zaglađuje vanjske slojeve kože i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu koja prodire dublje u epidermalne slojeve kože, gdje nastaju duboke bore.

Pri korištenju zato treba paziti da se na vrhu pritisne točno na sredini kako bi iz nje izašla ravnomjerna količina obaju sastojaka. Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum blagog je mirisa i lagane teksture, a nanosi se tako da se jedan potisak proizvoda razmaže na dlanu kako bi se dva sastojka pomiješala pa se umasira na dobro očišćeno lice.

Već nakon prvog korištenja mogu se osjetiti znatne promjene u teksturi kože, a ne primjećujem ih samo na opip već se mogu i vidjeti. S obzirom na to da mi je koža lica dosta suha na predjelu brade i oko nosa, sklona crvenilima i vrlo osjetljiva, pribojavala sam se kako će voćne kiseline, odnosno piling, djelovati na moju kožu. Ugodno sam iznenađena jer se i nakon višednevnog uzastopnog korištenja nije pojavilo peckanje ili crvenilo. Koža lica na opip je glatka, suhe mrtve stanice su otklonjene, zategnuta je i pore su znatno smanjene. Imam osjećaj kao da mi je koža prodisala i da bolje prihvaća i druge preparate kojima njegujem kožu.

Nadamo se da smo ti pomogli u odabiru savršenog proizvoda za njegu s kojima ćemo spremno dočekati i kalendarsko proljeće svježeg i njegovanog lica mladenačkog izgleda te koji će biti tvoj proljetni boost. Pruži koži mladenački izgled, i u razdoblju od 26.02. do 14.03.2021. ostvari 30% popusta na odabranu Eucerin® Hyaluron-Filler njegu. Saznaj više na www.eucerin.hr

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Eucerin po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju