Krevet je središnji element svake spavaće sobe. Baš zato i najmanja promjena na njemu poput nove posteljine može transformirati izgled cijele prostorije.

Galerija Lijepe posteljine u spavaćim sobama - 1 Lijepe posteljine u spavaćim sobama - 4 Lijepe posteljine u spavaćim sobama - 3 +8 Lijepe posteljine u spavaćim sobama

Tamne boje posteljine bolje odgovaraju u većim spavaćim sobama, dok svjetlije nijanse otvaraju prostor, čine ga toplijim i većim. Naravno, to je pravilo koje smijete kršiti.

Nova je posteljina i najbolji način da unesete nešto kolorita u prostor. Na raspolaganju su vam jednobojni i višebojni modeli, kao i najrazličitije navlake za poplun i jastuke s uzorcima.

Lijepe posteljine u spavaćim sobama Lijepe posteljine u spavaćim sobama (Foto: Living4media)

Vodoravne prugice na posteljini, primjerice, vizualno proširuju prostor, kao što to tijelu čini haljina s takvim uzorkom. Odabrati možete i cvijeće, posteljinu s raznovrsnim geometrijskim tijelima ili kakvom odvažnom ilustracijom. Svaka ta posteljina učinit će malo čudo kada je u pitanju izgled vaše sobe.

Lijepe posteljine u spavaćim sobama Lijepe posteljine u spavaćim sobama (Foto: Living4media)

U galeriji na početku teksta nalaze se fotografije koje to i dokazuju.

Osim toga,  zavirili smo i u trgovine i na popularne webshopove te odabrali deset posteljina koja će transformirati spavaću sobu u manje od pet minuta. Pogledajte ih u galeriji u nastavku teksta.

Razne boje i uzorci: Ponuda posteljina u trgovinama Posteljina.hr, 29,99 eura Ikea, 22,99 eura H&M Home, 49,99 eura +6 Reserved, 49,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju