Popularna pjevačica još jednom je pokazala da može izgledati zavodljivo čak i kad je 'zakopčana' do grla. Snižavanje Celzijevaca u termometru Severina je obilježila zanimljivom modnom igrom koja je uključivala traper i kožu s notom profinjene otmjenosti i damske senzualnosti

Nije lako izgledati zavodljivo u trapericama, ali Severini to redovito polazi za rukom. Blagdanske dane pjevačica je iskoristila za susret s dragim ljudima i šetnju gradom u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Svima onima koji misle da privlačnost proizlazi samo iz uskih i kratkih modnih komada, pjevačica je održala stilsku lekciju vlastitim primjerom.

Severina zna da senzualnost dolazi iznutra, pa izgleda zavodljivo i u 'običnim' trapericama.

Plave skinny traperice koje odlično pristaju njenom tijelu, kombinirala je uz visoke crne čizme s potpeticom robne marke YSL, te Burberry kožnatom jaknom stisnutom u struku.

Kombinaciju je podigla damskom maramom zavezanom oko vrata, sunačanim naočalama i predimenzioniranom torbom Celine, besprijekornom šminkom i opuštenim kovrčama.

Severina je objavila sliku sa zagrebačkih ulica na svojem Instagram računu uz rečenicu: 'Budi toliko dobra da te ne mogu ignorirati'. Uz njezin velik uspjeh na privatnom i poslovnom planu, kao i na odličan izgled, uistinu ju je nemoguće ignorirati.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju